Äntligen!

123292-676

Ja, nu är det dags.
Nu jävlar släpper vi sargen!!!

Tack vare skomakaren

Var till skomakaren igår och lämnade in mina svarta pumps. Var lite småspänd eftersom jag trodde det var graven nästa för dom stackars klackarna (de lilla som fanns kvar iaf).

Skomakaren: Ja, dom här har varit på sin sista jakt ser jag.
Jag: Ja, jag vet, men tror du det går att fixa ändå?
Skomakaren: Ska du på jakt ihelg?
Jag: Ja!
Skomakaren: Kom in imån så på förmiddagen så är det fixat.

Hämtade dom idag. Och ja, pumpsen hade fått nytt kött på bena och en fin puts på skinnet. Vilken herre! Tack vare honom kommer jag nu gå stadigt ihelg. Och hade jag sett han i öltältet ikväll hade jag bjudet karln på en stor stark. Men han ska tyvärr inte dit.


Festival

Man ska då ta mej fan alltid vara i sista minuten.
Imån sätter festivalen igång. Och här sitter jag och fiser (typ) framför skärmen istället.

Allt är inte klart, men "nästan".
Detta ska göras idag:

Färga håret (råttfärgat just nu)
Sy upp en kjol (tantlängd just nu)
Sy in två linnen (gravidlinne just nu)
Sola (hej! är du sjuk? just nu?)
Färga håret igen (på någon annan)

Något mer var det tyvärr också....

Det kallas projekt att vara kvinna!

Guld

 Rösta gärna 

123292-675Har aldrig varit ett något stort fan av armband faktiskt. Har bara tyckt de varit obekväma att ha dinglade på armen. Har varit mer tänd på att hänga stora smycken i öron och hals istället. Men nu har det ta mej fan svängt om helt i mitt lilla kranie ska ni veta. För jag har nämligen gått och blivit frälst i just de obekväma armbanden. De rejäla+guldiga ♥

Men halsbanden kommer på en nertryckt 2:a plats och är på så vis inte helt bortglömda.


Xide + hästkäft

123292-672

Hittade den nya rosa Xide på systemet i Älvsbyn. Den såg så söt och inbjudande ut. Men plockade på mig endast en. Och det gjorde jag rätt i eftersom den lilla rosa drycken var alldeles för sötsliskig, enligt min smak. Travade även bort mot sprit och nubbehyllan i samma veva och fick då plötsligt ett stön i mitt öra (ni som sett Big Brother vet vad jag talar om). Behövde inte ens vrida huvudet för att förstå vem jag stod bredvid, eftersom stönet och hästkäften lyste starkt i mitt ögonvrå. Jag hamnade nämligen bredvid "Älvsby-Än" och med tanke på hennes stön verkar hon gått igång rejält på spriten framför oss.

Tillbaka till ämnet....
Den där andra Xide flaskan har jag dock ej smakat. Den ska tydligen vara både kalorisnål och sockerfri. Någon som smakat? Kanske är ett bra alternativ för mig som ska köra en 3-dagars dimma ihelg på festivalen.

Mitt första dopp denna sommar:

123292-671
123292-670

Var? Sjön i Pålsträsk
När? → Igår (24/6-07)
Sällskap? → Brodern
Känslan? → Uppfriskande
Citat: Brodern: "perfekt grad"
Kameraman:
Niklas

Pålsträsket...

Har haft en bra midsommar här i Pålsräsk. Igår blev de grillning, lagtvälingar, lite nubbe, och massa öl. Idag dök även solen upp. Så jag passade på att bättra på min bränna. Förresten, "Kurragömma med dunk" är ju sjukt kul än idag!

Ha en fortsatt trevlig helg alla!

:D

Rösta gärna på mig → här!

123292-669
...så blir jag 123292-668

Resor på G

123292-666
Sådär, nu är lite resor inbokade. Imorgon drar jag och
Niklas till Pålskträsk för att fira midsommar med mor, bror, syrra och hennes pojk, som redan är där. Ska bli kul att komma bort. Här i hålan orkar man ju inte stanna allt för länge i sträck. Efter det blir det att fara hem och festivala lite här i Kiruna. Och tillsist en resa till Stockholm den 5 juli. Gött! ♥   


Jag och gubbarna...

123292-665 
Det här är ju så gott ♥
 Jag hade nog kunnat leva på endast jordgubbar.
Fast kanske inte på baksmällans dag, för då suger bara pizza. Men annars så. MMmm. Har nyss varit och köpt ett färskt och saftigt gäng. Och dom ska jag inte dela med mej till någon. Har stängt av min mobil också. För fan ta den som stör mig och mina gubbars kväll.

En gång i tiden...

123292-663
Hittade massa gamla bilder hos mor idag, bl.a på mig med grillor. Dessa bilder är tagna 2003, på den sista konståkningstävlingen jag var med på innan jag la skridskorna på hyllan för gott. Ibland kan jag saknar isen. Ja, t.o.m svettlukten i ishallens korridoren om jag ska vara helt ärlig. Lombia (ishallen) var ju ändå som mitt andra hem i 14år.

Mini-glidaren

123292-661
På lördagnatt bestämde jag och Niklas oss för att dra ut med hans nya mini-glidare.
Det är en riktigt kvick båge det här kan jag säga. Den brassar nämligen på 60km/h. Det kan man nästan inte tro om en sådan här liten sötis. Jag vågar dock inte gasa på lika fullt ut som Niklas. Men nog är den rätt underhållande iaf.

Problem

123292-659Jag har vänt på dygnet och kan verkligen inte sova på nätterna numera. Låg vaken till 4 inatt. Även fast jag och Niklas släckte lampan redan klockan 12. Så där låg jag och rullade tummarna svullna i 4h. Detta ledde till att mitt morgonhumör idag var extra ömtåligt och väldigt onjutbar den första kvarten efter att jag vevat upp gluggarna.


Moln

Tråkigt väder idag. Kallt och bara moln-moln-moln.
Ingen sommar här inte så långt ögat kan nå.
Ska följa med Niklas när han ska tatuera sig idag,
höjdpunkten på denna dag, typ!

Lite bilder från Umeå↓
 123292-656
123292-657

Rejäl kväll

123292-655
I fredags hade jag och Sandra en "liten" vinkväll hos mig. Med lite dipp och grönt + Justin i högtalarna. Vi hade en låda vitt och en låda rött. De är väl sådär lite lätt och lagom på två själar, eller hur? Det var väl tänkt att bara ta några glas. Men som sagt, man lär sig aldrig. Och jag har sagt det förr och jag säger det igen. Lådvin = aldrig mer. Men man har ju iaf nåt att skratta åt såhär i efterhand. Fyyfan...kommer nog aldrig glömma denna kväll. 

Färgen både jag och Niklas föll för...

123292-653123292-655


      123292-656 

Hemma

123292-650
 ← Niklas tar en lur på hotellrummet. Söt.


Kom hem igår kväll från en lyckad resa i Umeå. Händer väl inte allt för mkt här hemma just nu. Men det kommer. Nästa helg är det ju midsommar. Och helgen efter brakar
festivalen igång. Längtar!  

Bad på schemat

123292-646

123292-648 123292-649
Mina gillar inte att bada. Men vill man bevara den vitkrulliga pälsen så måste man tyvärr stå ut med att badning ofta står på schemat. Detta förstår tyvärr inte Mina. Hon försöker verkligen med allt för att visa att hon håller på att ta farväl av oss. När badningen sedan är klar och hon får en korvbit som belöning är hon jätteglad och frossan och pinan försvinner genast. Men direkt en filt lindas runt henne är det helt plötsligt jätte synd om henne igen. Och därmed återvänder frossan och pinan som hon av hela sin själ försöker bevisa.

Uppsvälld

Dom bjuder på frukost och middag här på hotellet, finfint. Jag kanske bara är ensam om det här, eller inte vet jag. Men när man får plocka på sig hur mkt mat man vill och när det dessutom är gratis, klart man äter. Den ena storskopan leder till den andra. Trippel storskopa leder till uppsvälld kagge som i sin tur leder till jäsning på säng. Om ni hade kunnat hade ni fått skåda min mage. Den är i 14de månaden. Efter denna resa blir det nyttigt som gäller (som man brukar säga iaf).

3år

Sitter just nu på ett hotellrum i Umeå (Finns det något bättre än hotellfrukost?) Jag och Niklas bestämde oss för att dra hit och bo 2 nätter för att shoppa lite och hinna med massa annat roligt. Mysigt!! Igår gick vi ner till en park och tittade på solnedgången. Idag vill tyvärr inte solen visa sig alls. Men att gå under samma paraply tillsammans är nog ändå det mysigaste som finns i spöregn, så det kvittar.

Imorgon är förresten dagen D då jag och Niklas träffades och "klickade ihop" för 3 år sedan. Så man kan säga att denna resa även är som våran 3år tillsammans-firande. LOVE.

Kärran la av...

Jag har märkt att jag är lite svårtuggad med att skriva nya inlägg.
Ska försöka att bli bättre....
123292-645
Idag hade jag och Niklas en fin morgontur med min bil. Kärran la ju ta mej fan av mitt i en uppförsbacke. Säkert ljuvligt för de andra förarna som fick köra om mig och samtidigt skåda en blond dåraktig varelse. Ringde på hjälp! Var helt upprörd i luren (stackars Tomaso), sedan gick rösten ner till en mer övergiven ton. Och slutligen brast en skrattatack ut. En härlig 10 minuters upplevelse det där. Bra för hjärtat också.

Trevligt

123292-639



Igår hade jag och mina vänner en heldag tillsammans. Alla var ju lediga så det var ju bäst att passa på. Solen var med oss hela dagen också. Vi beställde mat och satte oss i en park i flera timmar. Efterätten blev ju såklart mjukglass. När det började luta sig mot kvällen blev vi törstiga och bestämde oss för att släcka den genom att sprätta några öl ute på Sandras gård. Där fortsatte vi alltså våran heldag på filt tillsammans med öl, uno och massvis med smaskigt hederligt skvaller som varade till midnatt.

Detta måste göras om tjejer ♥

Regeln som bröts

123292-638
Ska ta och bänka mig framför Desperate housewives nu innan John blund tar över. Har inte kollat något avsnitt alls dom senaste dagarna eftersom jag som sagt varit bortrest. Jag och Niklas kom överens att han inte skulle kolla något under den tiden jag var borta. Eller högst 1 om dagen rättare sagt. Men nöten bröt visst den regeln rejält. Och är 10 avsnitt före mig nu. Men men, jag är nog ikapp honom redan imån.

Mer bilder...

123292-634

    
   

Dödsolycka - bilkö = lååång väg hem.

Kom hem från Pålsträsk för ett tag sen. Det blev en lång bilfärd hem, närmare bestämt 6h, annars tar det ca 3,5h. Vi valde att åka en annan sträcka hem, istället för den gamla vanliga. Ett misstag tyvärr. Det hade just hänt en trafikolycka på den vägen. Och vi fick stå stillastående i en bilkö i ca 1 timme tills dom hade "spolat av" vägen där olyckan skett, som de så "fint" sa i radion. Hemskt att åka förbi olycksplatsen sedan när vägen äntligen var i rullning igen. 

Nä, nu ska jag och mysa med min söt som jag inte sett på flera dagar.


Favorit ställe

Min familjs hus i Pålsträsk

123292-633

Det här är helt klart ett av mina favorit ställen att vara på under sommaren.
Där borta på altanen har jag legat och pressat hela dagen idag. Det var rätt krystat när inte ens en liten vind kunde cirkulera i luften. Men det var ju helt klart värt eftersom min hud nu har gått över till en mer friskare nyans.

Den osynliga ringen

123292-631
 
 Solen har lämnat spår efter sig...

                      ♥ ♥ ♥

I skuggan...

Tagit en liten vila från solens strålar. Puh, man behöver då mkt vatten i denna hetta. Ska ta och sola den tråkiga ryggen nu. Så den kommer ikapp frampartiet. Lägger ut lite bilder senare som jag fotat här i Pålsträsk.

Hett tips

123292-630
Ett litet tips när man solar är att smörja in sig med denna magiska olja här ovanför.
 Den kommer iaf ligga insmord på min kropp även denna sommar. 
Oljan är grym helt enkelt!

Blomsprutan (med vatten) är också trevlig att ha vid solstolens sida.
Då man svalkar av den grillade kroppen och därmed håller ut i
solens hetta betydligt längre.

Moln

Godmorgon, godmorgon....hör fåglar sjunga glatt!
Ser några moln på himmlen nu. Man börjar redan bli bortskämd med vädret märker jag :O
Men det spricker nog upp, 24 grader i skuggan iaf ;D

Puss puss ♥

Njuter

123292-629 
Bilden är tagen i onsdags när
 jag och
Niklas satt i en park och solade.







I dag har det varit sååå varmt.
Har grillat mig i solen hela dagen samtidigt som jag läst massa tidningar och lyssnat musik.

Härligt ♥




...nu bastu!


C&C på picknick

Picknick vid vattnet under klarblå himmel är inte helt fel ♥

123292-619


hett hett hett

123292-618

Segt!

Skulle ju som sagt sätta in bilder idag, men det går sjukt segt! Så jag gav upp. Hämtar nya krafter och försöker imån istället. Ska ta mig lite sömn nu. Imån har dom lovat fin fint väder igen. Så upp med tuppen och sola :D

Jag drar...

Sitter just nu i min familjs hus i Pålsträsk (Ligger 1 mil utanför Älvsbyn, ifall någon undrar. Jag, mor och lillebror bestämde oss för att ta vårat pick och dra iväg. Iaf ett par dagar. Här är det grönt och fint :D Och det luktar sommar. Ska lägga in lite bilder från min och Carros picknick vi hade i förrgår. Men det får bli i morgon. Har inte haft tid eller rättare sagt lust innan eftersom solen äntligen har hittat till Kiruna. Då vill man bara vara ute i de fria.

Godnatt! ♥