Nyårsafton-09

Nyårsafton! Denna dag började inte så bra. Hade verkligen sovit noll timmar under natten och det var dags att traska till jobbet. En 5:a efter jobbet? Hah,nä, utan det vara bara att dra av sig jobbskjortan och på med glittret. Fyfan, jag minns känslan när jag skulle locka håret. Orkade knappt hålla upp min arm, så mör..så mör. Vid 6 drog jag och karln till min familj för att äta nyårsmiddag och umgås lite innan vi sedan drog vidare...

 

Till Picky drog vi, där hade dom nåt som kallas fest! Hur kul som helst! Vi tog ton och vi skålade och tog ton igen. Sen tog Picky fram sin lilla raketlåda. Vi alla ville se vad den hade att ge, så där efter 11 drog vi ut på gården där vi fick uppleva ett rejält brak, eller flera.

 

Klockan började fort närma sig 12, så vi drog ner på stan för att ställa oss i en lång kö (?) som skulle ta oss in till krogen (?). Nej, vi märkte ganska direkt att det verkligen inte kändes bra att stå där och trycka på 12-slaget. Så vi alla drog i till folketshusparkeringen istället där halva stans invånare var samlade. 2 min innan 12 mötte vi upp Johnny som hade champange att bjuda på. När klockan slog 12 blev det en nyårspuss och en skål. Fint! Vi hade lite för kul så vi sket totalt i krogen faktiskt och for hem till Picky igen och fortsatte där vi slutade. Väldigt smart gjort. Dock, så höll jag inte till klockan 6 på morgonkvisten som de flesta. Tröttheten hälsade på senare under natten så jag tog min efterlängtade 5:a i pickys säng. Det var så skönt, så skönt. Jag, Caroline, hade ju som gjort mitt, så jag är jäkligt nöjd över kvällen ändå.


Kommentarer
Postat av: stina

härliga bilder.. ser farligt ut med tändaren och fyrverkerilådan :P

Postat av: Malin

Ser himla mysigt och roligt ut =)

SV: Tack, va skönt =) Vi höll på med den över msn i 3 timmar tror ja hehehe =) Men skitduktig är hon! vill du ha en fråga henne!

2010-01-13 @ 23:18:04
URL: http://mjomalinjohansson.blogg.se/
Postat av: anna

haha andra bilden var ju klockren! :)



tack så mkt!

2010-01-14 @ 07:53:00
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: Julia

Jag ska till Koh Samui, Koh Phangang, Koh Tao, Phi phi och Patong var det tänkt.

Varit i Thailand någon gång? :)

2010-01-14 @ 11:13:48
URL: http://juliaexanimo.blogg.se/
Postat av: Sandra

låter som en kanonkväll. och bilderna talar också för det, lovely! :)

2010-01-14 @ 12:54:20
URL: http://froggie.blogg.se/
Postat av: carro

Härliga bilder :)

2010-01-14 @ 16:57:26
URL: http://carroat.blogg.se/
Postat av: tess

nice pics :)

2010-01-15 @ 10:17:49
URL: http://latess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback