Leo & frans


Köpte lite nytt igår, båda kommer från Lindex

Här sitter jag och målar mina naglar röda samtidigt som jag väntar på att mina kvinnor ska komma hit! Dom får fakstikt komma snart för jag är sugen på att knäcka en bärs och umgås! Får se vart vi hamnar ikväll. Ett av ställerna blir iaf Ferrum. Två våningar ikväll. Gött! Det kommer nog vara proppat med folk! Trevlig helg!

Lillen blir karl


Igår fyllde lillbrodern år, tonåring ju! Nu är det rösten som blir grövre, finnar som ploppar och brudar som springer. Tiden går fort. Han är kanske inte lillen nåmer. Det var då gott med tårta, helst smörgåstårtan! Vet ni vad? Det blir fest ikväll!

Livlös


Jag & Mina i morse

Jag som skulle gå upp extra tidigt idag, men det gick ju inte. Både jag och Mina var båda livlösa. Sängen var ju så varm och skön. Men imån...imån! Då måste jag gå upp tidigt! Nu ska jag ta och färga mitt ruffs, sen fundera över vad fan jag ska ge till brodern i present!

Helgen som var...






Här har ni lördagsbilderna! Fest, sprit och glädje! Vad mer behöver man?

Brodern blir äldre...


Traskat på stan typ hela dagen med Sandra, köpte lite kravs, pressa en macka på Safari och hälsade på våran vän Sanna. Imån fyller lillbrodern år så jag och lillsyrran håller på att förbereda här hemma med lite gott medans han är i backen. Eller rättare sagt, lillsyrran gör jobbet och jag äter resterna. Mkt gott! Nu ska jag hämta hem alla GG avsnitt jag missat!

Film - Jem



Jem and The Holograms. Detta är 80-tal om nåt! Vilka knoddminnen jag fick när jag kollade detta. Herregud, dessa kvinnor var ju mina idoler när jag var liten ju! Sjukt kul!

Denna dag...

Herregud vad trött jag var på morgonen, fick krysta mig upp. Sovit ca 3h inatt totalt! Gick iaf och åt lunch men Sandra och Jessica på Thai idag, trevligt trevligt! Åt som en gris som vanligt. Efter det blev det en veva på stan. Inte går det att hålla ordning på pengarna heller! Fick tag i en julklapp iaf! Bra, typ 100 kvar nu. Snart ska jag kila över till Sandra och umgås! Måste ju förresten lägga upp fler bilder från helgen också, lördagsbilderna! Dom kommer!!


Bild tagen från balkongen

Festbilder från fredagen







Bilder från i fredags. Behöver nog inte säga så mkt. Bara kolla på bilderna! Bra stämning hela kvällen och inge trubbel på något vis alls. Har inte hört nån som INTE haft en kul helg! Otroligt! Längtar fan i mig tillbaka!

Snöigt


Det har verkligen vräkt ner snö hela helgen här uppe i Kiruna. Mina som aldrig tackar ner till en utgång är helt förkrossad p.g.a detta. Fick nämligen dra ut henne i morse. Hon gillar icke detta väder! Hennes små stumpar till ben gjorde även att hon blev begravd i snön. Stackan fick skutta för att komma fram i snödrivorna. Själv tycker jag det är rätt mysigt. Kanske inte när det är snöstorm, men annars! Nu ska jag dra på Q8 och hämta ut ett paket!

Det brinner!!


Bild från en lokalfest vi var på igår. I samma veva som jag surplar i mig mitt vin så märker jag att det är eld och lågor bakom min rygg. Panik! Elden hinner dock inte sprida sig allt för häftigt innan den släcks. Tur, annars vette fan! Imån kommer bilder från helgen!

Förresten, har lagt ut lite Asoskläder på Tradera.
Kolla gärna in mina auktioner
här. Dom avslutas imån!

Bästa kvällen på länge...


Jag,
Carro & Madde - Fotad av Sofie

Bilden är från igår när vi var på väg till krogen, Halt på backen var det och glada i hatten var vi alla 4. Gick genom stan armkroks och det kändes som att man var 15 igen. Vilken kväll, riktigt kul hade jag. Kameran gick på högvarv också, tror inte jag la ifrån mig den på hela kvällen. Ni ska få se bilder senare. Nu ska jag korka upp vinflaskan. Jo, det blir en veva ut ikväll igen.

Silver/svart


Nytt linne från Lindex. Linnets paljetter skiftar i silver och svart, party party! Blir nog att sätta på sig denna på lördag. Prövade syrrans vågtång lite lätt också. Rejäl pudelfrilla!

Fler i rad

Jag har varit helt inne i OTH de senaste veckorna att jag helt glömt bort Gossip Girl. Vet inte ens vilket avsnitt jag är på. Måste kolla upp det, har nog en hel del saftiga avsnitt att ta igen. Fast iofs är det ju roligare att kolla flera i rad än att krysta en i veckan, så jag ska ej gråta!

Promenix


Igår tog jag och Sanna en lång promenad med våra hundar - Wilma och Mina. Måste ju passa på att vara ute när temperaturen visar sin milda sida. Skönt var det. Mina var dock helt slut när vi kom hem. Stackan börjar bli gammal. Blev även en fika på Safari med
Carro, Madde och Sofie på dan. Vi har planer på en liten fest tillammans på fredag. Ska bli sköj!

Rosa Reebok


Den här jackan fick jag av karln igår. Han fick hem lite skor och kläder från Reebok för någon dag sedan och har man tur så brukar dom skicka med lite tjejkläder också, som denna gång. Rosa och fin, tack! ♥

En utekväll i Kiruna





Lördag: Först drog jag, Jessica och Sanna till Jens och tog några stänkare. Sen åkte vi 4 till Markus där vi fortsatte förfesta. Slutligen drog hela bundet till Ferrum. Vi var lite spända för att det skulle vara lång kö så vi drog dit tidigt. Lite väl tidigt kanske. För det var ju typ bara två kottar inne på Ferrum när vi kom, men sen kom högar efter högar med folk. Bra musik var det så man fick dansa av sig lite. Alltid kul att gå ut i Kiruna när man inte har gjort det på länge.

Stel


Min nacken är sjukt stel. Måste legat i skev ställning under natten som var. Seg är jag också, stor det är baksmällan som fortfarande ligger och gnager. Ska nog dra på en lång promenad med Mina så jag vaknar upp från dimman. Från kalgomål till något roligare → Jag fick veta en glad nyhet nyss. Karln ringde och berättade att han har en present åt mig. Wiho! Spännande!

Kosing



Bilder från min mors födelsedag

Nu har jag varit i Kiruna i en vecka, får se hur länge jag och karln stannar här. Vi har ju inte bråttom hem till Åre just nu iaf. Nu ska jag ta och packa lite kläder i brev som jag sålt på tradera. Väldigt bra sätt att tjäna lite extra kosing på måste jag säga.

Festis

Igår blev det en lugn kväll i soffan framför Idol. Ikväll blir det däremot fest och galej. Först en liten förfest hos mig. Sedan när vi fått lite innanför västen traskar vi vidare bort på en husfest och sedan vidare mot Ferrum för dans. Trevligt trevligt!


Mina följer också Idol i tvsoffan

Kate Voegele

Idag (fast nu blir det igår) var det mors födelsedag. Det har vi firat med god mat, efterrätt och vin. Mkt trevlig kväll. Inte varje dag hela familjen samlas och umgås en hel kväll. Nu ska jag dock sova! Jag är mkt trött och aningen sprängd runt midjan.

Här får ni en fin godnattlåt!

1 dam + 3 karlar


Jag och Mina (min hund) hängde med Sanna när hon skulle rasta hennes mosters hundar (Norton, Nelson och Bellman). 3 karlar och en dam, inte lätt! Karlarna blev ju helt till sig. Mina lekte lite Lady där i början, men sen blev hon själv förtjust i en av karlarna, Bellman.

Free Radicals - premiär i Sthlm





Har ju glömt att berätta att även Petter är med i filmen. Kul ju!

Filmpremiären höll till på Munchenbryggeriet. Vi drog dit vid 8 tiden och slog oss ner för några stänkare. Tyvärr är jag besviken på stället fakstikt. Hade ju stora förväntningar eftersom premiären i
Göteborg blev så lyckad. Denna lokal var mindre och inget riktigt dansgolv fanns heller. Tror kanppt jag hörde musik. Noll ös. Jag som ville att mina vänner som jag och karln bjudit med skulle få det lika roligt som jag hade i Göteborg, men icke. Aja, filmen satt ju fint af och folk verkade gilla den och det var ju iaf bra!

Filmpremiär Del 1- Förfesten




Nu kommer bilderna från filmpremiären i Sthlm. Förfesten som startade igång redan kl 16.00 höll till på en nyöppnad SOS butik på Norrlandsgatan. Där bjöds det på alkohol och snittar hela kvällen. Mkt folk och trevlig stämning. Det var även premiär för "Showroom in ice", som SOS skapat tillsammans med ishotellet i Jukkasjärvi. Kändes som att man var uppe i Jukkas för en stund när man var inne i butikens ishörna. Mysigt!

Träffade damerna...


Idag har jag umgåtts med dessa härliga damer på bild (smått sammanbitna) Trevligt! Tänkte först bli en kväll med spetsade glas, men det fick bli en lugn kväll med cola istället. Inget fel med det. Vi planerade att kanske ta några skär på isen nästa vecka som på den gamla goda tiden. Hade varit kul, fast jag vet inte hur det kommer gå med min onda tå dock. Tån är svullen pga nageltrång. Tanken att bara slå taggen i isen får mig bara att vilja dö.

Kommer jag aldrig?


Dag 3 här i Kiruna nu. Dagarna går så fort. Måste säga att efter att jag flyttade härifrån (flyttade för ca 3år sedan) så har jag ändrat min uppfattning om denna lilla stad. När jag bodde här klagade jag alltid att jag ville bort bort bort. Fast det är fan inte förrän man flyttar från sin hemstad man börjar uppskatta den. Jag har alltid sagt "Jag kommer aldrig flytta tillbaka till Kiruna" Nu måste jag dock erkänna att jag är lite osäker på den fronten. Punkt!

Att bresa...


Jag & karln

Kom till Kiruna igår. Mkt som hänt. Idag hade jag bl.a tid för cellprov på morgonen. Att lägga sig och bresa i den heta stolen är ju inte direkt det härligaste att starta en vistelse här uppe med. Istället för att äta frukost svepte jag typ 10 koppar kaffe så jag var som ett kraftigt nervvrak dessutom. Nu är denna nödvändiga grävning gjord och det är gött! Nu väntar jag på mor ska kapa mitt hår. Minst en decimeter ska bort. Sorligt, men ett måste.

Isig förfest


Mina vänner -
Maddis & Sanna


Jag

Man kan nästa tro att det var ishotellet i Jukkasjärvi vi besöke igår, men det var det inte. Dessa bilder är tagna på en förfest i en nyöppnad S.O.S butik i Sthlm. Berättar allt sen, Nu måste lägga mig raklång så min nykrossade svanskota får vila.

Större än en vanlig gris...



Några bilder jag och karln tog under en skogpromenad. Skogen var verkligen som en liten trollskog. Jag hade då inte njutit av att traska ensam där själv en mörk kväll. Far såg dessutom ett vildsvin passera 10m från honom i denna skog för ett par dagar sedan. Far beskrev den som "en svart klump, stor som fan...mkt större än en vanlig gris". Uh.

Till premiären imån...


En knöl som jag är tog jag bara med mig partykläder till en filmpremiär. Vill ju inte ha samma imån, så fick ta en stressrunda på stan i måndags. Hittade iaf ett partylinne jag gillar. Även nya skor var jag tvungen att köpa eftersom mina klackar på skorna jag hade i Göteborg förstördes helt. Fifan. Fann tillslut ett par svarta pumps med inbyggd platå, perfekt!

Djuren...


Fåglarna åt frukost samtidigt som jag i morse, fast dom åt ute och jag inne förstås. Kommer ihåg när jag var liten. Då satt jag och far alltid en skål mjölk ute på verandan varje kväll till igelkotten som smög runt här. Så söt med sin spetsnos. Nä, slut på djursnacket. Vi ska strax dra iväg på en biltur så jag måste skynda mig nu.

Dags för en bastu...


Här bor vi just nu. Fast jag och karln sover i det lilla huset till höger. Bra, för då kan vi ha kolla film natten lång medans far får sova i fred som ska upp mitt i natten och jobba. Ska dra in i lillhuset och basta nu. Ska bara nalla en pilsner från kylen först. Guud, vad skönt det ska bli.

Utvilad


Två nätter till här hos far sen är det dags för premiär igen. Kommer vara rejält utvilad. Mest legat i soffan och läst, tinat framför brasan och ätit gött. Även några skogspromenader har det blivit. Ikväll blir det bastukväll. Gööött!

På scenen...


Här kommer en liten filmsnutt som jag filmade under Free Radicals filmpremiär. Mkt folk!

Krupp


Min internetdosa fungerar inte speciellt bra här ute i skogen. Får kraftig krupp. Aja, man kan ju inte alltid få som man vill. Idag tog jag, far och karln en veva till Strängnäs. Söt liten stad, en knippe död dock. Jahaa, vad ska man nu hitta på såhär på kvällskvisten. Karln ligger redan i bingen och läser, funderar starkt på att krypa ner jag med snart.

Free Radicals - premiär i Göteborg










Här kommer bilderna från i fredags. Kvällen började med att jag och karln drog till ett hotell där karlns polare Henke bodde för att ha en liten förskiva. Vid 8 drog vi vidare till Trädgårn där filmpremiären skulle hållas. Pressat med folk redan då. Riktigt kul. Det bjöds på mat och drinkbiljetter när vi kom dit, detta uttnyttjades till fullo såklart. Det var kaos i alla barer, verkligen. Som tur va så kunde vi dra bakom scenen och sitta i fred mellan varven.

Filmen var grym och jag är riktigt stolt över min lille karl. Han har för mestadels filmat allt själv i sin filmdel, riktigt duktig!  Ja, vad mer ska jag säga, bilderna säger väl det mesta. Ska även visa några filmsnuttar från kvällen, men det kommer senare!

Avkoppling



Så här såg jag ut i fredags på filmpremiären

Nu är vi ute på landet hos far. Iskallt i huset när vi kom hit, men far satte på brasan så nu är det varmt och gött här inne. Mysigt att få koppla av här ett par dagar så man är på topp på fredag igen. Hoppas det blir fina dagar så man kan dra ut i vildmarken och fota lite.

Göööteborg!


Hotellet vi bodde på i Göteborg


Slitna jag dagen efter premiären, men karln var snäppet värre


Karln shoppade loss

Lite bilder från våran korta visit i Göteborg. Det blev en heldag på stan på fredagen, egentligen borde vi ha sovit med tanke på hur våran natt på ett pressat tåg var natten innan. Fyfan vad sliten jag var. Fast det var det värt. Håller på att välja ut lite bilder från festnatten nu. Wååå, jag ser inte stabil ut på NÅN bild. Iaf, bilder kommer upp så fort som möjligt här!

Nu är vi i Sthlm!


Då har vi lämnat Göteborg och fortsatt våran resa upp till Stockholm istället. Vi kom till Sthlm igår kväll och bor hos Maddis nu under helgen. Bilden är tagen hos henne, fin utsikt va? Imån åker jag och karln och bor hos far till fredag. Ska bli skönt att få koppla av ute på landet. Just ja, kanske ska berätta hur filmpremiären i fredags var. Den var sjuukt kul! Helt perfekt kväll! Kan knappt vänta till nu på fredag när filmen även har premiär här i Stockholm. Tyvärr, blev det inga bilder. Glömde kameran! Ha, eller nä..klart jag inte gjorde det!