Gå ner i vikt - åk till Thailand!

Sitter just nu på altanen och strax ska vi dra till Subway och ta oss en macka. Hah, vi har varit tvungna att skippa thaimat den senaste tiden eftersom vi blivit och jävla dåliga. Jag är rätt van, min mage krånglar alltid i detta land, det hör som till! Åker alltid hem till Sverige något kilo lättare, men kanske inte som karln som förlorat 6kilo på resan, stackan! Inget kvar av honom ju! Hemskt! Dock är det aldrig så att vi ligger sängbundna, men toaletter är vi glada över om vi finner när vi behöver så att säga, hah! Från det ena till det andra så har vi haft sjukt tur med vädret! Har inte regnat en droppe på de senaste 20 dagarna. Aldrig varit med om det tidigare!!! Man är ju som alltid van med nån skur då och då, men nej! Strålande sol varje dag! Nice!


Vilse

Några bilder från Koh Tao! Vi körde moppe en hel eftermiddag och fick verkligen uppleva en hel del trots att ön är så liten. Kommer fler bilder sen! Lille apan träffade vi efter vägen också. Den ville verkligen inte släppa, utan ville hänga med på äventyr med oss. Så himla söt! Nu är vi tillbaka på Koh Samui, gött! Anton och Sebbe kommer strax hit, då ska vi dra och äta. Hoff, Koh Samui är sjukt stort när man blivit van med Koh Tao. Tappade bort Ludde i förrgår och gick vilse. Typiskt mig! Visste ju inte vad det nya hotellet vi bodde på hette heller så det var ju lätt när jag skulle förklara vägen för Thaikillen som snällt ville köra hem mig på moppen. Det gick bra tillslut iaf! Hah!


Koh Tao

Koh Tao är sjuukt mysigt! Lilla sköldpaddeön! De som älskar att snorkla och dyka så är Koh Tao ett paradis, verkligen! Billigaste stället att ta dykcert på i hela världen tydligen och hälften så billigt som på Phi Phi. Stränderna här är väl inte dem allra finaste, grovkornig sand typ! Men som sagt, inte många som ligger på stranden här förutom typ jag, hah! Imån ska vi iaf ta en båt till en liten ö här utanför som tydligen ska vara riktigt fin! Karl har dykt 18m djupt med hajar och sköldpaddor. Han hade turen att få en privat kurs för ca 1700kr. Sjukt!! Jag själv väntar här vid poolbaren...nerverna! Efter ha hört om alla dyksjukdomar och ögonblicket att kanske behöva möta en haj öga mot öga gjorde mig lite klen. Nerverna, igen!! Dessutom så gungade båten rejält när dom var ut, jag = sjukt sjösjuk! Hah, nästa gång! Just nu brottas jag typ med att ta mig i havet där en liten räka ligger och cirkulerar. Hoff! Man är ju! Dock har jag det finfint ändå, legat på stranden och glassat med en bok, traskat runt på gatorna, hängt i poolbaren och bara haft det sviiinskönt! En kvinna reder sig själv va! Igår blev vi även bjudna på lite rödvin hemma i Pontus krypin! Lyxkväll!

Hejdå Koh phangan!

Just nu sitter vi och väntar på båten som ska ta oss över till den lilla ön Koh Tao, aldrig varit där så det ska bli spännande! Jag har som regel att jag måste besöka minst ett nytt ställe varje gång jag åker till Thailand. Vår vecka på Koh phangan har varit skjuuukt skön och mysig, trots att karlns laddare brann och dödade hans Iphone och trots att vi haft en ekorre som inneboende i vårt tak och väckt oss i gryningen varje morgon. Matutbudet tyckte vi var lite sämre här tills vi hittade den italienska restaurangen där det hade den mest fantastiska maten. Alla råvaror direkt från Italien. Gud, jag har fått äta ost i määängder! Karlarna som ägde stället var sjukt trevliga också, påminde om Pumba och Timon, hah! Följa mig gärna på Instagram, där lägger jag upp fler bilder! @carroferm - Puss!


Starksprit kl 10.00

Fortfarande på Koh phangan! Häärligt! Dagarna går så himla fort dock. Rätt fridfullt här på ön nu när det inte är fullmoonvecka. Skönt! Ön där alla super ihjäl sig en vecka i månaden och sen flyr. Vi kommer inte fira fullmoon. Jag kan säga så här: Fullmoon måste upplevas en gång, dock aldrig två gånger! Man är glad om man överlever, hah! I morse när jag skulle gå till poolbaren (som har världens största bergsprängare) och beställa vatten så frågade han om jag ville ha en bucket! Njaa, starksprit i hink kl 10 på morgonen är väl inte så lockande! Hah, hoff! Här finns spritvagnar och knappt någon matvagn! Nu ska vi dra i väg med moppen och utforska ön, nice!


Koh phangan - Haad rin

Bjuder på lite bilder från Koh phangan. Haad rin heter stället där vid bor, här är det mest rörelse och saker som händer, det gillar vi! Norra delen kan bli rätt långtråkig i längden. Vi bor inte vid själva fullmoonstranden, utan den på andra sidan. Så otroligt fint här, faktiskt ett av de finare ställen jag bott på i Thailand! Här ska vi njuta en vecka innan vi reser vidare, åååh! Hoff, karln knäckte ett snigelhus nyss, satan vad det lät äckligt! Stackan där inne! Men det är väl inte det värsta, en kväll sa jag åt honom att akta sig för kackerlackan på gatan. Han hörde mig inte och skyfflade istället upp den med tån sin så den kröp upp för hans ben. Uuuuuh! Jag dog, hah! Nu ska vi ta en öl och spela biljard!


Från ö till ö

Nu har vi precis kommit fram till Koh phangan och har just ätit lite frukost. Vi har inte hunnit titta hur vi bor än, men vi har iaf bokat en villa precis vid stranden. Hotellet har privat strand och det ser sviiinmysigt ut här! Saknat ön, kul att vara tillbaka här. Nu ska vi ta vårt pick och pack och dra in på rummet! Bilderna nedanför är från Koh samui. På återseende!


5:e året i rad! <3

Tjena! Just nu befinner jag mig i Thailand med min karl! 5:e året i rad jag åker hit och aldrig blir jag besviken på detta fantastiska land! Jag känner mig som hemma varje gång! Nu har vi varit på Koh samui några nätter och imån drar vi över till nästa ö, Koh phangan! Vi har det riktigt bra och roligt trots att vi har haft världens otur de första dagarna på resan. Aldrig varit med om värre! Det ena efter det andra, men nu får det fan vara nog tycker vi, hah! Ska berätta mer i detalj senare, nu ska jag dra och köpa mig en riktigt kall singha! Det är riktigt hett och fuktigt ute så det kommer sitta fint! På återseende!