På husfester släpper man spärrarna...

123292-1157
Karln
123292-1156
Jag har det gött i snön
123292-1158
Snöpuss
123292-1159

Bjuder på lite bilder från vinterlandet. Man kan inte säga annat än att vi haft sjukt tur med vädret här uppe i Kiruna. Vaknar upp: Strålande sol. Vaknar upp ännu en dag: STRÅLANDE SOL. Så har det varit hela veckan, underbart!
 
I Onsdags var det lite fest som sagt. Jag och niklas drog till Rane där även Robert, Smedsen och Lillmicke var.  Bjöds på blåa drinkar, vin och öl. Blev lite för mkt av det goda för oss alla tror jag, men det är väl så det blir när man drar till ett hus och sitter till sena natten utan ett enda uppehåll från glaset. Jag och Niklas hittade även en film från kvällen på hans mobil. Fyfan, vi raderade hela skiten utan att kolla klart. Man skäms ju ihjäl, hah! Buggen var kul iaf! Nu ska jag kolla reprisen av Fråga Olle som var i onsdags. Niklas skidkamrat var ju med, så det ska bli rätt intressant.

Vi ligger i lä...

123292-1155
Idag skottade
Niklas en liten grotta åt mig och Mina, så vi fick lä medans vi solade och läste tidningar. Riktigt gött. Märkte inte förrän nu att jag har något svart mellan benen (på bilden). Jag har tydligen knallat omkring halva dagen med ena hängslet sådär utan att märka ett skit. Jaja. Nä, nu ska jag ta och fixa och trixa här hemma. Ikväll blir det fest. Fast bara en mjuk. Jag och Niklas har nämligen lovat lillebror att åka upp till backen imån, i ottan närmare bestämt.

En sväng med vovvarna...


123292-1154
Sanna, Wilma och Mina
123292-1153
Wilma kör en pose
123292-1152
En glad Vilma i bakrunden och jag

Jag och Sanna var som sagt ut med våra hundar för någon timma sedan. Wilma var på G som bara den och ville busa medans Mina hellre ville ta det mer lugnt och sansat. Båda njöt iaf av att vara okopplade. Nu ska jag ner och basta, biran ligger på kylning. Hej så länge!

-22

Njuter fullt ut av min ledighet här uppe i norr . Var dock -22 när jag landade på Kirunas flyplats i söndags. Härliga tider. Igår var jag och Niklas ute hela dagen. Strålande sol, men temperaturen bet lite väl häftigt som sagt. Vi ska ta ett åk i backen här någon dag också när det blir lite mildare grader.

Nu ska jag och Sanna dra med våra hundar ut i vildmarken och ikväll blir det en bastu och bira med karln. Uppdaterar så fort jag får tid igen och då även med massa bilder.


Drar upp till norr....

123292-1149

Idag flyger jag upp till Kiruna och är borta 1 och 1/2 vecka. Ska bli riktigt sköj.
Niklas är också där under hela tiden jag är där. Så ikväll får jag alltså träffa karln igen efter 3 (långa) veckor ifrån varandra. Ska även ha födelsedagsfest nästa helg eftersom jag fyller år under tiden jag är "hemma" i Kiruna. Jag och Sanna har redan börjat planera. Yaay! Längtar!

Bastant

123292-1148
Tröck i mig 4 korvar med bröd nyss. Gött så ini norden. Visst är jag förresten ett riktigt proffs på att rita? Jag tycker iaf att jag lyckades göra en bastand körv, en riktigt go en. Måste dra i mig en massa citronvatten nu, känner att det är något som inte står rätt till med min kropp. Känns som att en feberdjävul smyger omkring. Snälla inte nu!!

Min hårfärg...

123292-1146

Kameran fångar väl fram hårfärgen någorlunda bra denna gång. Slingorna syns knappt eftersom jag har uppsatt i klämmor. Börjar närma mig målet nu iaf. Puh. För såhär såg det nämligen inte ut när jag kom från frisören. Då var håret typ gråsvart i topparna och slingor var det knapert om. Tror ni jag mådde bra eller? Nä.

Glad påsk!

123292-1144
Bilden är tagen nyss. En vit påsk i huvudstaden med andra ord.

Sandra och Rickard anlände hit i morse. Nu är dom på stan och köper badkläder till deras Thailandresa. Jag väntar snällt här hemma jag. Orkade inte dra ut i snöstormen. Lika bra det...och även för plånkan. Ikväll blir det att laga någon god middag tillsammans. Möjligtvis tacos. Är sjukt sugen på sushi, men tyvärr är jag den enda också.

Inte alls...

Är ledig idag, imån med..tralalalaa! Fast jag har mkt att fixa iaf. Måste dra ut och göra lite ärenden, måste städa. Sedan ska jag möblera också. Imån kommer Sandra och Rickard hit. Mkt trevligt. Dom övernattar här hos mig en natt innan dom sedan drar vidare till Thailand på lördag. Inte alls avundsjuk faktsikt. Inte alls. Fnyyys! Nä, måste hoppa in i duschen nu så jag kommer igång nångång.

Svinigt...

Kollade "Rent hus" idag. Varje gång jag ser det programmet så börjar det genast krypa och klia över hela min kropp och jag vill inget annat än att dra till duschen och skålla mig själv. Så svinigt. Hur kan folk leva så snuskigt?
123292-1142
Kollade förresten facebook häromdagen också, gillar inte facebook. Man får reda på allt för mkt där ibland. T.ex. så såg jag bilder på min och
Niklas lya i Åre som vi just nu hyr ut i andrahand. På bilderna såg jag bakfulla karlar som låg på min kudde, på min säng, i mitt täcke. Inge fel med det. Men vafan, använd skydd...använd sängkläder. Fan heller att jag tänker sova i dom sedan. Åååh! Fanns även en bild där en hade roligt åt min träningsmaskin. Hm, vi ska också ha riktgt roligt åt dom när vi tar tillbaka lyan. Gud vad dom ska få käka upp! Sen att dom tappade bort (söp bort) alla nycklar till lyan (inkl. till tvättstuga och soprum) behöver jag inte ens skriva mer om här...

Vaniljte

Godmorgon! Vaniljte är sjukt gott har jag kommit på. Helst med lite mjölk i. På tal om förra inlägget. Jag är väl inte lika blond som jag var innan jag gick till frisören och slingor finns kvar. Blev dock lite för många slingor på endel ställen nu när jag började arbeta själv med slinghättan. Lite väl täckt. Fast det ska jag ordna upp idag. Jag ger mig inte förrän jag fått det som jag vill ha det. Sådeså.

OJ

...nu blev jag blond igen!

Besvärligt...

Det snöar för fullt ute, är det dags att komma nu flingor? Tydligen.

Sitter hemma hos farmor och tar det lilla lugna. Jag har märkt att jag kan koppla av på ett helt annat (skönare) sätt när jag är här än hemma. Hemma finns det bara massor som ligger och väntar. Tavlorna t.ex. Behövs bara några spikar så har väggarna gått från kala till hemtrevliga, men ändå så känns det allt för besvärligt. Ääh. Nog om det. Fick iaf ett trevligt sms av Sanna nyss, hon hade glada nyheter att berätta. Spännande!!!

DKNY

123292-1138
Den här (älskade) väskan låg i min påse. Jag fyller ju faktiskt år snart (1:a april), så denna väska fick bli en tidig födelsedagspresent åt mig själv. Såå nöjd. Ångrar inte en sekund att jag köpte den. Min lilla bäbis ♥

Celandine

123292-1140

Spritter...

123292-1137
Igår efter jobbet drog jag till NK och gjorde ett köp, kanske ett av det bästa köp jag någonsin gjort. Satan, det bara spritter i kroppen. Ska visa vad som ligger i påsen senare. Ska dra ut en veva nu...Jo, förresten, fick ingen god sömn inatt. Grannen ovanför hade kvinnligt besök. Oja, det hördes på långa vägar. Det gick hett till där klockan halv 6 på morgonen. Vet inte riktigt vilket djur hon lät mest lik som. En blandning av en åsna och en älg tror jag. Uuh!

2 gånger på ett halvår...

123292-1136
Sjukt trött är jag. Har jobbat en heldel den här veckan + att det varit möten och grejer på det. Glömde norpa en alvedon från jobbet innan jag drog hem, så nu sitter jag med huvudvärk också. Ska gör en stor smoothie och krypa ner i badet. Imån är det jobb igen. Tanken slog mig faktsikt nyss att jag bara varit ledig två hela helger på ett halvår. Sköööönt. Njutbart! Fast jag har ju valt det själv så inget att klaga över. Nu, ett dopp!







9:de april

Den 9:de april ska jag, Maddis och Sanna till Göta Lejon och kolla Ane Brun, härligt! Sanna kommer ner till Stockholm igen alltså. Hur trevligt som helst.

En duett med Ane Brun och Madrugada - Lift me. Så fiiin.


Skrubba...

Idag vaknade jag upp som brunett då. Ska skrubba inpackning i håret nu några dagar i rad i hopp om att toningen ska släppa lite. Sen ska jag lägga i lite slingor här någon dag, lite blonda och kopparfärgade. Blir nog bra det här tillslut. Ska iväg och jobba snart, egentligen min lediga dag, men man får väl ställa upp för laget lite. Ikväll kommer far och hälsar på. Trevligt.

Handskrivet kontrakt...

123292-1134
Så här ser det ut nu ↑

Vad var det jag sa!!! Fanå! Jag visste att hon (frisören) skulle klaga på mitt hår. Att hon skulle fega ur. Vi tar det från början: Satte mig i stolen och visade upp bilden på hur jag ville ha mitt hår. Vi fick färga håret 3 gånger om innan det gröna försvann (inte lätt att gå över från blond till brun inte). Sedan skulle slingorna på. Dum som jag är så förvarnar jag henne om att mitt hår gått av. Ja, då var det kört. Hon ville sluta där, hon vågade helt enkelt inte fortsätta. Jag bara VA? "Nä, slingor går jag inte utan härifrån" sa jag. Hon drog iväg till kollegorna. Kom sedan tillbaka med ett handskrivet kontrakt där jag var tvungen att skriva under att jag gått med på att göra slingor. Jag skrev under glatt och bad hon göra extra mkt slingor bara för att. Själv tyckte hon att jag var så modig som kunde "skratta bort det".

 Tyvärr tog hon ändå inte i så mkt som jag ville. Så jag får kämpa vidare med att få den färgen jag egentligen är ute efter SJÄLV. Därför kommer inte en före och efter bild nu utan senare...

Killer legs...

123292-1132
Igår när jag låg i träsoffan i köket och kollade film på datorn (ej skönt men) så ser jag en kvick sak i ögonvrån. En spindel. Inte en liten kick en heller, fyyy! Killer legs! Vart kom den ifrån? Vad ville den mig klockan 1 på natten? Tyvärr så ville jag ej ha en kvick främling i mitt hem, så jag sprang till städskrubben och hämtade dammsugarstången och golvmoppen (en tidning var inte på tal om). Ringde även och väckte Niklas för att få stöd.

Det var inte en lätt match det här, krabaten var lika livrädd för mig som jag var för hon/han och sprang för sitt liv. Gömde sig tillsist bakom soffbenet och kröp ihop till en boll för att skydda sig så bra som möjligt, men där fick tyvärr han/hon även sina sista minuter.



Ursäkta min skakiga film, men det är inte lätt när man har dåliga nerver (rädd).
Förlåt krabat...var tvungen.

Jakten avslutad...

123292-1130
Min bildjakt efter den perfekta hårfärgen gick som smort. Behövde inte leta alls. Idag kom nämligen ett brev till mig från Sanna med massor av bilder på just den hårfärgen jag är ute efter. Så snällt va!! Nu är det ju bara att välja och vraka ju, eller så får hela högen följa med mig till frissan imån. Tack kompis ♥

Poff

123292-1129
På senaste tiden har jag märkt att jag gått och blivit lite smått besatt av just sjalar, bara sådär. Poff, sa det bara. Märkligt. Har aldrig förut ens brytt mig om att virra nåt runt halsen. Invigde iaf min nyaste (på bilden) idag på jobbet. Eftersom vi helst ska klä oss stilrent på jobbet, ni vet...väst, skjorta kavaj, svart, vitt och hela den baletten. Mer proper alltså. Så var det här rena rama vågstycket. Fast det gick väldigt bra, sjalen gick hem och mest omtyckt var den faktiskt av mina 60+ kollegor.

På onsdag gäller det...

123292-1128

Nuså, har ringt frisören och bokat tid. Har letat hela dagen efter frisörer här i Sthlm, finns ju endel att välja på om man säger så. Beslutsångest. Det blev iaf Hair & face i PUB-huset. Tror jag gjorde ett bra val. Beställde tid för endast färgning och klippning. Hon i luren fattade inte rikigt det i början. "En tid för färgning och klippning? Jag: "Nej, bara färgning och slingning" Hon: "ok, klippning och slingning?" Jag: Nej inga klippning alls" Fan, ångrade mig nu att jag inte tog klippning också. Det kommer nog även hon förstå när hon ser mossan. Men jaja, det ska blir spännande detta. Fick tid redan imån, men jag valde nu på onsdag istället.

Pissar hårt...

Sitter hos Maddis just nu efter en låång dag på jobbet, ska sova över här. Drog ner och köpte kulglass för ett tag sedan. Efter 3 enorma kulor tappade jag känseln på tungan och började dräggla, men gott var det allt. Såg ni förresten Björn Gustavsson på 1:an nyss? Gjorde ni inte det så får ni en liten kortis vad ni gick miste om: Han dricker varken sprit eller kaffe och ett knull fick han till för första gången när han var 20år och kär (såklart). Pissar hårt och dricker grönt te gör han också. En riktig proper karl för er som letar en sådan. Nu ska jag fortsätta min kväll framför tv:n....

Uppdatering: En karl ringde just Maddis och ville absolut träffa henne, Maddis sa att det inte passade idag eftersom jag är här. Han tycker dock inte det var något problem och ville komma iaf. Panik? Jaja, sa iaf åt Maddis att dom får ta sin träff (första) utomhus istället. Inget 5:e hjul här inte...

Hej frisör, 8år sen sist då...

123292-1126
Nu har jag bestämt mig, nu har jag dragit klart i spenarna. Ska boka tid hos en frisör och jag hoppas, hoppas verkligen att det finns tid snaaart. Har dragit på det här så länge, så nu får det helt enkelt vara nog. Denna seghet beror nog på att jag helt enkelt inte vågar. Inte för att frisören ska göra fel eller nåt (kan inte bli värre än vad det är nu) utan för att jag är lite rädd för att visa upp min mossa. Dom kommer ju tro att jag är dum i bollen när jag vill börja experimentera ännu mer med mossan. "Varför inte raka av skiten istället?" Så kommer dom säga (iaf tänka). Äh, ska leta vidare på den perfeka hårbilden nu som jag ska ta med...

Snart ses vi igen...

123292-1125

Solidaritet

123292-1122
123292-1123
123292-1121
Tog lite bilder hemma hos Maddis efter att jag och Sanna varit på Debaser, stämningen var såklart på topp. Vi spelade "Skvaller" och drack några glas var innan vi drog vidare till Solidaritet. En lagom dimmig kväll får jag lov att säga.

Sällskap

Är hemma hos farmor just nu. Åkte hit igår efter jobbet och övernattade. Ringde henne i söndags och berättade att jag skulle komma. Jag hann bara fråga hur det var så brast tårarna från andra sidan luren. Ännu en av hennes syskon som gått bort. Stackan. Hon har fått gå på begravning lika ofta som hon går till Ica den senaste tiden. Hemskt att säga men...! Idag kom pappa, farbror och mitt lilla fadderbarn hit också. Farmor är överlycklig. Ska äta middag nu och sedan möta upp Maddis. Hon ska sova över hos mig, så det blir filmkväll ikväll.

Flashback



Spelningens höjdpunkt enligt mig var ju ändå låten Hiphopper med Rusiak som kom upp i slutet. Vilka minnen, vilka minnen!!! Året var 2000, det var sommar och sol, jag var 15år fyllda och Rusiak stod på scenen på PDOL, större än någonsin.

Filmer från Debaser


Old school hiphop


Ken kör en nickning

Filmade en massa under spelningen i torsdag, tyvärr så blev ljudet allt annat än bra. Pissdåligt rättare sagt. Kanske ni märker också. Men men, alltid nåt iaf.

123292-1117123292-1119123292-1118
Jag och Sanna (Maddis stannade hemma) under spelningen. Gungiga och glada.

Kom aldrig...

123292-1120
Jag på toppen i Riksgränsen ↑
Blev ju ingen riktig vinter för mig detta år, inte ens lite. Vi Stockholmsbor har ju fått gå över från höst till vår rättare sagt. Liten vinterdos hade ju inte skadat. Men men, man saknar aldrig det man har utan det man inte kan få. Så är det. Jaja, i alla fall så är Niklas är påväg till Riksgränsen nu och jag vill också! På tal om något helt annat så satt jag i 40h igår och skulle lägga upp filmer här på bloggen, men det gick ju inte alls. Kruuupp. Får göra nytt försök ikväll.

Debaser Medis

123292-1115
123292-1114
123292-1113
Några bilder från
Debaser i torsdags. Fyfan vad bra det var. ÅH! Sen att Ken och Petter gästade scenen utan förvarning gjorde ju allt bara ännu bättre. Alla flygor i en smäll. Kommer mer om kvällen senare. Ska dra in till stan och möta kvinnorna nu.

Vinet smakade bra i torsdags...

123292-1112
Lite upptagen här hemma. Blir ingen utgång för mig ikväll, ska umgås sista kvällen/natten med karln, eftersom han åker imån och kommer vara bort ett bra tag. Imån dyker bilder/filmer upp från kvällen i torsdags. Ha det gött så länge!