Vi minns den som igår

Lite bilder från för några helger sedan då vi hade finmiddag och fest hos Carro. Hon lagade även världens godaste mat denna kväll till oss alla, den fina och lugna kvällen förvandlades sedan till något annat, hah! Blev ett jäkla åka, grymt kul kväll tillsammans! Lördagen drog jag, Jessica och Jonna på Bistro och kollade Willy clay band som även det var en upplevelse, sjukt duktiga karlar och vilken stämning i lokalen.


Lever för dagen

Alltså veckorna går så himla fort så jag fattar ingenting. Fredagen blev väldigt lugn och skön, vaknade upp till strålande väder och gick på stan med Jonna. Sedan blev det pizzatajm hos mig på kvällen. Hah, har gått till samma restaurang bakom krönet och köpt pizza en månad i sträck varje helg. Förrförra helgen tröck jag inte mindre än 3 pizzor på en helg. Vad fan är det här? Gått så långt att chefen där frågade om jag ville börja jobba hos han, skulle höra av mig om jag var intresserad, hah. Ja, vad ska man säga! Pizza är gött iaf! Skulle egentligen bli en lugn lördag, men i sista sekund blev det inte så och folk plingade på med en lila påse i handen. Drog först på ferrum, tog en öl och blev less. Ville ha bra musik att dansa till, men alla vägrade gå till Arran. Blev less iaf på ferrum och kutade dit! DÄR var det stämning om nåt. Dött som fan, men är musiken grym så spelar det ingen roll! Drog hem och telefonen ringde, slutade med ett långt telefonsamtal till ca 7 på morgonen, hah! Sen upp och jobba kl 11 i 10h. Jag lever för dagen..och jag gillare!Jag och DJ X 3
Helgens låt

kors i taket

Bild från förra fredagen sekunderna innan vi låste upp min dörr för att ha lite efterhäng. Roligt efterhäng med ett roligt gäng. Mina grannar är verkligen världens snällaste...och tålmodigaste har jag kommit framtill. Fast grannen vägg i vägg gillar ju även han musik och grannarna övanför verkar aldrig sova på nätterna, så kan ju vara det. Ikväll kan dom dock måla kors i taket eftersom jag inte ska sova hemma ikväll! Underbara fredag!


Bubbelvin

 

Du vet när allting går bra å dagen e klar och livet e som bubbelvin


Mogna kvinnor på isHar rotat fram mina grillor igen och glidit lite is en hel del på sistone. Sjukt kul! Drog med Isse i veckan, hon är riktigt duktig med tanke på att hon typ aldrig stått på ett par innan (om man inte räknar idrottslektionen i skolan). Så det här ska vi allt fortsätta med, aldrig är det försent att börja! Klippte ihop en liten snutt från vårat glid i måndags, ta en titt!

Putt-dag

Hej snöflingor ♥

 

Så här ser det ut utanför mitt fönster ↑ hur ser det ut utanför erat? Det blev alltså vinterland här uppe över en natt. Jag tycker det är mysigt, har regnat precis hela hösten. Man har fått glo på beninga och nakna trädkvistar i 2 månader nu, man blir ju bara så förstörd. De färgglada löven svek totalt i år, men nu är det ljust och fint ute iaf. Men jaja likbilen! Är det dags att ha stått i över en timme för att försöka komma fram? Många som får putta idag eftersom bilar kört fast rejält. Bilköerna, plogbilar och skottning. Här uppe kallar vi inte sånt här för kaos, för det här är bara Kiruna helt enkelt. Nu ska jag fortsätta mysa på här hemma, ikväll väntar något väldigt efterlängtat.

Har svårt att svälja!

Neeej, vad längesen det var nu! Förra veckan var det dags för mig att lära mig sticka. Att själv få ett stick är väl ingen njutbar känsla direkt. Men att sticka andra, heeelvete! Jag kan säga att svettdropparna ploppa i pannan och skakningarna svarade rejält! Sticka i fingret är lätt som en plätt. Men venprovtagning i armvecket. Hjälp, ådrorna är ju helt sega och äckliga! Mamma!

 

Har förresten haft en vecka i helvetet också! På måndag morgon svarade kroppen på ett obehagligt sätt, men under kvällen kom smällen. Legat i soffan ända till idag och varit helt avslagen. I går morse var jag så skör, så när en fluga kom och surrade i mitt öra bröt jag ihop totalt, jag ville inte leva längre. Tänkte att så här kan jag ju inte må, så här har jag nog inte mått på 10år minst. Jag blir aldrig sjuk och då menar jag inge killikill i halsen eller lite snuva utan något helt annat. Glodde in i min hals iaf och upptäckte att mina halsmandlar var omåttligt stora och dessutom var dom prydda av massa vita bölder. Ringde doktorn och doktorn svarade. Undersökning gjordes, "men det här är bara en vanlig virusinfektion". Jojo, ta dig någonstans!! Krävde att han skulle skrapa rester i halsen på mig för att ta riktiga prover. Och ja, hej Streptokocker! Hej flussen! Och där fick du allt smaka doktor-kunnig! Tur att man läst sånt här så man är lite kammad iaf. Fast envisheten får jag tacka min mor. Doktor tycker jag skulle ta penicillin färre dagar dock starkare doser/dag, bra där doktor! En liten stjärna i kanten fick du till iaf. Och vet ni, mår redan mycket bättre nu! Magiskt!