Myshörn...

123292-880
Här är min nya datahörna. På fönsterbrädan i vardagsrummet. Har lirat i köket förut, men når inte grannens trådlösa där nåmer. På fönsterbrädan går det utmärkt (grannen njuter nog han med). Har utsikt över vägen, kaffekopp på sidan om och en fikus som sällskap. Pörfekt.

Det är klarblåhimmel. Jag är ledig! Så nu ska vi förbereda våran promenad in till stan.

Halvvägs...

Gick nyss in på SAS (som jag gör regelbundet nu för tiden) och kollade om någon ungdomsbiljett hade ploppat upp. Har ju inte gjort det den senaste månaden så jag var ju ganska så säker på att det inte skulle finnas någon nu heller. MEN!! Det gjorde det! En billig jävel på 335 spänn den 27:de december. Kuta efter pånkan direkt och knapprade in mitt kortnr för att sedan bekräfta beställningen. Så nu är det klart....ja, iaf hemresan. Nu gäller det att hitta en lika billig biljett så jag kommer till Kiruna också. Jakten fortsätter....

Det kliar...

Går in dagligen på Sas och Flynordic och kollar om det finns några lediga platser kring jul. Har ju tagit ledigt hela 6dagar, så jag ska kunna åka upp till Kiruna och fira jul, men det ser mörkt ut. Den billigaste biljetten jag hittade igår gick på ca 2800kr tur och retur. Fifana! Finns ju bara vuxenbiljetter kvar. Har kollat tåg också, både på SJ och Connex, men kul och sitta ensam på tåg i 40h + att det kanske bara blir en 1000lapp billigare än flyget. ÅÅh, jag vet inte hur jag ska göra. Detta kliar sönder min hjärna snart.

Sista veckan...

Blir inte så mkt bloggande för mig just nu. Det är sista veckan Niklas är hemma + att syrran och hennes kille är här. Det gör självklart att bloggen sätts åt sidan. Ska springa till tunnelbanan strax, jobbet kallar. Jag återkommer troligtvis ikväll igen.

♥ Rösta gärna på mig ♥
123292-829

7 sanningar

123292-879

- Utmanad av
Fiorella -

Regler:
1. Länka till den som utmanat dig.
2. Berätta 7 sanningar om dig.
3. Utmana 7 personer i slutet av ditt inlägg.
4. Lämna ett meddelande till dem du utmanat.

Mina 7 sanningar:

♥ Jag har två ringar som "bott" på mina fingrar sedan jag var 14år.
♥ Jag har väldigt glesa och osynliga ögonbryn om jag inte målar eller färgar dom.
♥ Min älsklingsrätt var pölsa när jag var liten (inge mer, fyfan)
♥ Jag har suttit i polisförhör.
♥ Jag ploppa ut en månad för tidigt från mammas mage, 2390g vägde jag.
♥ Jag tycker mat är jävligt mkt godare än godis.
♥ Jag har åkt konståkning i 14år.


På tork! Men ett glas rött går bra...

123292-878
Nu är det äntligen helg för mig! Skönt! Kommer jobba varje lördag ända till jul, men det är ju kraftigt betalt. Så jag tackar ej nej. Har ju ända blivit en torris som aldrig gå ut, så det kvittar ju. Det trodde ni inte va, mina vänner? Att Carro skulle gå och bli en sån här intorkad människa? heh! Nu ska jag dra på en rölle och sprätta upp karamellpåsen.

Svårtuggad!

Fan, går inte att snylta grannens internet nåmer. Hoppas det bara är tillfälligt. För min dosa som jag har är: seg, svårtuggad, dryg och allt vad detta innebär. Att sitta framför skärmen med denna dosa gör en flintskallig på väldigt kort tid och det vill jag inte vara med om! Ska se om jag har mer tålamod efter jobbet ikväll...

....väntar besök!

Gick upp klockan 7 idag för att börja tvätta kläder. Började riva av skalet på alla kuddar och täcken i sängen medans Niklas sov, stackan. Nu sitter jag här nyduschad, 5:e maskinen rullar och andra koppen kaffe är serverad. Jobbar ett väldigt klent skift idag, 11.30-16.10. Efter det ska jag kuta bort till Arlanda express och hämta upp min lillsyrra och hennes pojk. Dom har ju höstlov och ska spendera en vecka här hos mig. Åh, vad kul med besök.

"Körven ska alltid va glá"


Låg nyss och tänkte på när jag senaste var på bio. Det var ju 3 år sedan!! Hösten 2004, en dålig rulle dessutom. Den 2:a november har filmen Solstorm biopremiär. Så då ska vi faktiskt köpa oss en biobiljett och gå och kolla. Den är ju inspelad i min hemstad Kiruna. Så detta kan blir rätt intressant.

Apropå! Kom att tänka på när Sandra (min vän) skulle laga korv till Izabella Scorupco, (som säkerligen behövde en timeout under inspelningen). De har tydligen regler på hur korvarna ska serveras till kunderna. Korvarna ska inte vara böjda, utan raka som linjalen själv. Korven Sandra gjorde till Skorupco blev tyvärr böjd, men hon kom undan rätt smart där med att servera korven med ett leende på läpparna och klichéfrasen: "Körven ska alltid va glá!"

Att arbeta är livet! Amen...

Lite dålig på att uppdatera känner jag, måste kanske bli bättre...

Känns som att jag har kommit in i arbetslivet nu på riktigt. Skulle faktsikt kunna jobba ihjäl mig om det så vore! Gött så ini...att jag hittat ett jobb som jag verkligen trivs med. Chefen funderade på om vi skulle ha öppet nu på söndag eftersom det är löningshelg. Har ju stängt på söndagar annars. Jag sa att jag gärna jobbar då och att även Maddis är på. Hon skulle sova på saken. Hon gick iaf med på att ha öppet längre på lördag. Gött!

Detta blev ett riktigt intressant inlägg för er läsare känner jag, men...vi återkommer imån! Nu ska jag se 5:e avsnittet av Gossip girl!

Serier...

123292-877

 Dessa serier har jag varken följt eller sett ett avsnitt av:
Prison Break, Lost, Heroes, Ugly Betty och Vänner.

Däremot missbrukar jag Gossip girl och Sex and the city avsnitt.

Det var på tiden....

123292-876
Äntligen har mitt personalkort kommit!

Så på torsdag när jag är ledig ska ett par skor inhandlas! Vet inte riktigt vad för typ av skor jag vill ha förutom att de ska gå i vinterns tecken. Stövlar, kängor, mc-boots kanske.....?

Det återstår att se!! Nu blir jag av med mina nertrampade snowjoggings iaf!



Räkningar!

Lönen kommer i övermorgon ja, men jobbadade man bara 55h förra månaden som jag så är det väl inget att vänta på precis. Känns som att jag bara har betalat räkningar den senaste tiden efter att jag flyttat hit. Dyker fan upp en massa betalningar som man inte ens tänkt på. Och allt på samma gång. Dubbelhyror, tandläkare, el, internet, massa förskottsbetalningar med mera...MED MERA! Förra månaden hade jag sammanlagt räkningar på närmare 20 000. Jag njöt fullt ut! Denna månad blir det mindre. Tur att man var en smart gök en gång i tiden och sparade pengar.

Vilken färg?

123292-875
En sån här mysig vill jag ha. Finns 5 olika färger. Vill ha alla egentligen, men plånkan har just nu bara råd till en (egentligen ingen alls). Såg dom i verkligheten igår och blev pilsk direkt, men eftersom jag inte kunde bestämma mig vilken färg jag skulle ta så fick jag gå hem utan. Tycker alla färger är lika fina ju. Svårt det där! Vilken färg skulle ni tagit?

Osar!

123292-874
Godmorgon alla!
Håller på för fullt här med att förbereda min lunchlåda till jobbet. Osar i hela köket!
Tycker jag lyckas ganska bra med mina plättisar faktsikt! Nä, vi får höras! Hinner inge mer nu!

Till mor!

Citat av min mor:
"...tänk att vissa inte har någonting mellan axlarna som fungerar,
bara förvirrade sågspån som rullar omkring..."

♥ Mamma, du är så klockren jämt! Du gjorde min dag idag! ♥

Sårad!

Blev riktigt sårad i själen idag när Niklas visade massa bilder på Facebook åt mig. Någon eller dom som hyrt våran lya i Åre under sommaren hade lagt in en helt album med partybilder från deras (VÅRAN) lya. De var inflyttningsfester....lössnoppar...pressat med folk....och allt vad detta innebär. Klart dom ska få ha fest och använda våra möbler och grejer, (det lilla vi lämnade kvar som tur var) de skrev vi ju kontrakt på för länge sen! MEN det skaver ändå och se alla dessa okända människor iaf. När dom ligger i min säng, ligger på min kudde, använder mina partyglas, skrynklar mina fina gardiner som mamma sytt, låter min elefantstaty stå intryckt i ett mörkt hörn, möblerar om fult som fan!! Ååh! Listan kan göras längre. Men vi stoppar där...

"Det man inte vet mår man inte dåligt av". Ett ordspråk om passar väldigt bra i detta inlägg.

Till salu!

123292-873
Skor till salu! Endast använda ett fåtal gånger. Köpt på skopunkten för 149spänn.
Säljer nu dessa till någon mer behövande för 200spänn eftersom ni får skokräm och en limtub på köpet. OBS! Ingen frakt. Ni får hämta dom själva. Niklas kallar dessa "nertrampade snowjoggings" , men han ska vi inte lyssna på. Bekväma och supersnygga är vad dom är.

(SÅLDA!!!)

Min utväxt är på sin sista refräng...

123292-872
123292-860
Kommer ni ihåg att jag var på jakt efter den här hårfärgen som är så extremt svår att få tag i? Tog en sväng till Kista gallerian i hopp om att den kanske skulle kunna finnas där. Vet att Lindex i Kiruna har den, så jag gick in på Lindex i Kista och tittade direkt. Och vet ni?? Den fanns där!! En förpackning kvar. Fiifan! Gud var med mig...gud var ta mig fan det denna gång. Så nu ska jag ta och sätta igång och färga. Böms!


Julimusti...

123292-871
Var och storhandlade nyss jag och min karl. Handlade mat för en vecka framåt. 200spänn gick hela kalaset på. Inte dåligt! Och nej, vi är inte snåla utan sparsamma (som min farmor hade sagt). Fick ju t.o.m hem en julmust som jag även sitter och surplar på just nu. Förbannat gott!

Mozzarella

123292-869

Innan denna mystiska lukt smög sig på oss igår
(läs inlägget nedan), så hann vi iaf njuta av våra
hemmagjorda mozzarellamackor.
Dom satt fint!

Het lördag...

123292-868Jag och Niklas låg och kollade Gudfadern igår. Jag kom av mig ganska snabbt. Tyckte det luktade bränt i hela lyan. Sådan lukt som kläderna brukar lukta efter att man varit ute i skogen och grillat körv. Gick och kollade plattorna och ugnen flera gånger, men allt stod rätt till. Efter ett tag blev även Niklas orolig och gick ut på balkongen. Där luktade det verkligen bränt. Båda blev lite nervösa. Jag började även planera vad mitt flyktväska skulle innehålla.

Men eftersom ni kan läsa detta inlägg av mig nu, så förstår ni nog att hela denna glödiga lördagen slutade gott trots allt!

Paradisisk!

123292-865Vad var det för fel på juryn egentligen? Evelinas framträdande idag var ju paradisisk!! Varje litet hårstrå övergick till styvhet!!

Däremot tycker jag att det är verkligen är dags att Gathania tar ner hennes karl från publiken och vinkar av för gott från Idol.

Radera

123292-864
Jag - Bali/Kuta 2006 ↑
Nu när den här mörka årstiden är påväg och kylan biter tag i en. Så blir man (iaf jag) ofta kraftigt sugen på att bara dra till ett varmt land och skaka av sig frossan. En vecka hade räckt gott och väl. Den här första biten fram till jul går ju an. Då har man ju iaf julen att se framemot, men sen! Dessa ointressanta månaderna som januari/februari hade man ju bara vilja radera.

Päronsplitt!

123292-861
Godmorgon!! Internet ska alltid jävlas på morgonkvisten och har
 man ingen frukost får man väl köra på det man har!

Bingen nästa...

Sådär, högvarv på bloggen var det ja! Tycker jag lyckades alldeles lagom på den fronten. Nu är batterierna däremot slut och jag ska hoppa i bingen och kolla en film.

♥ Godnatt ♥

Desperat

123292-860

Nu är jag så less på det här, smått aggressiv t.o.m. Har letat överallt efter den här hårfärgen (nr 102 pärlblond), men jag hittar den ingenstans! Har kört på den här i ett år nu och vägrar byta. Någon som vet vart det finns att köpa?

Tack på förhand!

Vi kör på ett hårinlägg tycker jag...

Blont, rött, gult, brunt, svart...rakt, krull, lugg, stripigt, risigt, långt, kort. Listan kan göras lång!
Här får ni en titt på mig och mitt hår genom tiderna!

123292-857

Vi ropar OJ!!!

Kolla vilken kluring min karl gör! I skinnpaj och rosa hjälm dessutom. Se och lär!



Fest med rosa

123292-858

Ingredienser:
1 st Highballglas.
3 cl Absolut Vodka 3 cl
3 cl Tequila Rose
Fyll sedan upp glaset med mjölk

(Skippa apelsinklyftan och häll i massa ishjärtan istället)

Saker att se fram emot den närmsta tiden:

♥ Om två veckor kommer min syrra och henns karl hit och hälsar på.
♥ Winterjam den 17:de november - Niklas tävlar på Stadion.
♥ 27 dagar kvar tills mamma och maddis mamma (moster) kommer hit och hälsar på.
♥ 21:a november = personlafest/Hamburger Börs

Hur var det förr?

123292-855
Dom här två hittade jag i min väska för ett tag sen. Fick dom på köpet alltså när jag köpte väskan.
Små och taniga är vad dom är!!!
Hur höll man egentligen reda på dessa klenisar förr?
Måste ju varit ett jävla projekt.

Det börjat hända något...

123292-856
Minns ni de förra inlägget om min lilla
burk? Den är faktiskt vid liv än idag. Gror för fullt på min fönsterbräda. Har råkat göra den lite för törstig ibland, men med tanke på bilden så verkar den känna trevnad ändå.

Kolla vad jag köpt...

123292-854
Den ligger på gräddningen i ugnen just nu och Niklas har precis vispat klart grädden. Väntar besök nämligen. Pappa och även farmor kommer på besök på ett litet tag. Prata med pappa nyss, dom var på G. Farmor skulle bara kolla plattorna, kranarna och fönstrena dubbla gånger innan. Detta är livsviktigt för farmor innan hon lämnar sin boning, men farmor är snabb så denna koll tar oftast bara en halvtimme.

Fira jul i Kiruna eller inte...

123292-853
Frågade min chef igår och det fanns några möjligheter att jag skulle kunna vara ledig ett par dagar under julen. Skulle så gärna vilja åka upp till Kiruna och fira jul i år. Jag och Niklas har ju varit tvugna att fira bara han och jag (fast nog hade vi det mysigt ändå) de 2 senaste åren p.g.a att jag jobbat. Det skulle gå att ordna sa hon. Var glad hela dagen ända tills jag kom hem och såg att det var helt fullbokat varenda jävla dag under julen. Finns ju tåg, men jag går hellre i graven. Maddis tröstade mig med att de kommer dyka upp fler platser senare och att dom kommer lägga in fler flygningar kring jul. Jag lever på hoppet ett tag till då....

Skip this step...

123292-852
Facebook ja! Där har vi något som faktiskt inte har lyckats bita in sig i mig än. Alla verkar ju vara pilska på det där och är dom inte så blir dom. Trots att jag varit medlem där över ett halvår så, nä! Inget har hänt än. Inte en gnutta pilskhet har jag känt. Konsigt att den verkar bita på alla andra, men inte på mig. Ska försöka ta tag i det där kanske. Lägga upp en bild på mig iaf och sluta klicka "skip this step" hela tiden.

Redan!

123292-851
Mkt som hänt här under dessa månader. Minns när jag skulle startade upp min egen blogg. Var ju fastsvetsad redan då av denna bloggvärld (med att läsa andras). Har funderat på vad som gör att de här med bloggar har bitit sig fast så kraftigt i mig (på många), men jag kan inte komma på. "Blogg är en fluga" sa min farbror till mig. Undra om det ligger något i det han säger...

1år

123292-850
Imorgon fyller min blogg 1år. Så för skoj skull tycker jag att vi firar till det lite extra här i morgon. Detta betyder alltså att bloggen kommer ligga på högvarv hela dagen, räkna med att de ploppar upp fler inlägg än vanligt!

Förresten!! Filmen "Supersugen" som vi kollade igår var ju skräp.
Varken jag eller Niklas orkade kolla klart den ens.

Nästan skinhead...

123292-849
Har suttit alldeles för länge framför skärmen känner jag. Pillat med massa annonser här på min blogg. Gick inte som jag ville på en gång så jag var nära på att bli skinheads där ett tag. Tillslut fick jag till det, riktigt stolt!

Nu ska jag och mina nertryckta skinkor byta plats till sängen istället. Jag och Niklas ska kolla Supersugen.

Ska förlänga mina tår...

123292-848
Invigde min nya duffel i söndags. Var lite småkyligt i luften så det var väl lika bra. Skönt att man redan hittat sin vinterjacka. Då är den biten ut världen iaf. Nu är det bara vinteskor som behövs. Som verkligen är ett helvete att hitta varje gång. Prövade en massa 36:or i söndags, men jag kunde bada i varenda. Fan va less jag blev och svettig för den delen. Får göra ett nytt försök på barnavdelingen i veckan. Kan inte hjälpas! Niklas gnäller på mina nuvarande skor "de ser ut som nertrampade snowjoggings". Att han bara vågar!

Risiga jag...

Jag mår fortfarande lite risigt idag. Bakisen brukar ligga i 2 dagar. Frågan är om det är värt? Pengar gick de också! Kollade min internetbank nyss och dom har fortfarande inte dragit en enda spänn från utekvällen. Ångest! Bodde ju i baren i söndags, så paniken ligger och skaver lite smått. Nu blir det nyktern ett tag fram över.

Berns - Releasekonsert

123292-846
123292-846
Ja, det blev Berns igår som sagt. Mariette (min farbrors fru) och kören hon sjuger i släppte en ny skiva igår. Dom var riktigt duktiga och de var smockat med folk på hela stället. Fick träffa mina kusiner, ses ju inte så ofta. Lillkusinen Viola var ju såklart med på ett hörn också. Så söt!

Bakis

Vi tog en tripp till Berns igår för att rusa till oss lite. Mkt trevligt! Skulle bli en billig kväll, men tyvärr blev det allt annat än det. Åh! Ska vila lite nu, lägger upp lite bilder från kvällen senare!

♥ Rösta gärna på mig ♥
123292-829

Slut på fotfrossa!

123292-844
Mina nya söta tossar!!
Nu får Niklas ha sina armhålor ifred.

Maddis!!! :D

123292-843

Värk

Hade sån förjävla spännings huvudvärk igår så jag blev sängliggandes hela kvällen. Nu har den gått över som tur är. Ska till Solna gallerian snart, ska bara ta och väcka nissen som ligger och snussar än och sedan äta frukost. Det har blivit riktigt kyligt ute här. Fast just nu är det iaf +8, men jag tror nog min duffeln åker på iaf.

Skönt!

123292-842
Har jobbat ett slöpass idag på 4.5h, mkt folk och tiden gick snabbt!
Nu är jag ledig ända fram till onsdag. Skönt! Undra vad man ska hitta på dessa dagar då? Har skrubbat och rengjort varenda hörn i lyan redan. Så städbiten behöver jag inte tänka på, skönt de med! Imån blir det iaf en sväng till Solna gallerian. Hade velat gå på bio någon kväll också.

De där med gulare skal...

123292-841
Gillar inte alls clementiner och mandariner. De är bara fulla av kärnor och alldeles för söta i smaken. De ska vara satsumor! 2st ligger kvar i fruktskålen och väntar på att bli avklädda och sedan nergnagda av mig. Tröck 7-8st igår. De är ju så goda!





Berättelsen om hur torrfrasig jag varit....

123292-840Jag har inte rört rusningmedel (inte ens smuttat) sen lördagen den 22 september. Är jag utan denna helg med så blir det alltså hela 3 helger sedan. Vet ni hur länge sen jag höll mig borta från ruset 3 helger i rad sist? Nä, det kanske ni inte vill veta heller. Fast jag säger det ändå. Jag gick 1:a året på gymnasiet! Det var inte nyss med andra ord. Alkoholismen = fullt utvecklad. Haha, eller vad säger man? Nu ikväll tänkte jag tyvärr bryta denna trend med att ta ett glas vin framför tv:n, men jag lyckades ju iaf 2 helger i rad!

(blev en kall cola på burk istället)


Brunch

123292-839


Är ledig från jobbet idag, så jag passade på att sova ut riktigt ordentligt. Nu ska jag ta och göra en lite lyxigare frukost, eller brunch kanske det heter med tanke på klockan. Pannkakor med hallonsylt får de bli. Hoppas inte Niklas hinner vakna, så jag kan överraska honom.



Grus i ögat

Ja, gruset finns nog där ifall man tror att de här är O.C.-kvinnorna, Marissa och Summer.
Alla ser väl direkt att de är Gossip Girl-kvinnorna.
123292-837


123292-838
Kolla in O.C.- kvinnorna och jämför!
 Olikheten är ju enorm.

Skål!

Sitter här och dricker mitt kaffe igen. Har märkt att jag har blivit kraftigt beroende av den svarta drycken. Har funderat lite på när detta beroende faktiskt startade. På mitt första jobb hade vi kaffesrast 4 gånger innan vi ens hann öppna butiken (då vi började 6 på morgonen). Efter dom kopparna blev det alltid trafik på toan minns jag. På mitt nuvarande jobb har vi bara en kafferast. Rätt torrt!

...måste skynda mig nu så jag inte kommer försent till jobbet!

Rosa har bestämt sig för att stanna...

123292-836
De blåa laget (som tillhör mig och Niklas) har nu fått göra plats för en ny medlem i deras boning. Efter många besök fram och tillbaka har Rosa äntligen bestämt sig för att stanna för gott.

Maddis (ägaren av Rosa) har godkänt detta och tror Rosa har det mer behagligt hemma hos de blåa laget än i den mörka väskan.

Även Maddis själv har det bekvämt här hos oss när hon övernattar, egen säng har hon såklart, men även eget rum med tv och soffa. Har även prytt fönstret med en blomma (halvdöd, men vafan) Kanske därför hon sover över så ofta? Vem vet?

Äh, Maddis är alltid välkommen och ni andra med mina vänner. Ni ser ju vad jag har att erbjuda här, så det är bara för er att dra ut tummarna ur rövarna nångång och sedan komma hit och hälsa på :)

3 vändor...

Igår hjälpte jag Maddis som sagt att flytta in resten av hennes grejer. Eftersom hon hade så mkt (Ikeapåse med skor, femtioelva kuddar, mat, kläder...mm.) Så fick vi ta 3 vändor fram och tillbaka med tunnelbanan. Folk blev väldigt glada när vi fyllde hela ingången med grejer. Hissen i tunnelbanan fastnade även p.g.a att en mamma med barnvagn skulle trycka in sig där med oss samtidigt, men men. När vi var klara med allt, så höll vi båda på att tuppa av. Så vi drog varsin pizza uppe i hennes nya lya. Ingen tv hade vi, men vi hade ju utsikten. Jag tror aldrig jag varit så hungrig som jag var då, så jag tröck i mig hela pizzan på en gång (brukar jag aldrig lyckas med) + 2 pizzasallader. GÖTT!

123292-835

Tur för dig att du svarade...

Har suttit framför telefonen i 2h, fyfan säger jag bara! Upptaget hela tiden. Men tillslut fick jag tag på kvinnan. Missade ett viktigt möte igår p.g.a att jag blandat ihop datum, men nu är det löst! Skönt! Ska få i mig lite föda och sedan dra in till stan och möta Maddis. Ska hjälpa henne att flytta de sista till hennes nya lya. I morgon åker hon till Kiruna och ihelgen har hon kalas. Vill också följa med, men tyvärr jobbar jag.

Kolla förresten in min kära kompis blogg. Fick fria händer att fixa hennes design,
såhär blev det. Enkelt och massa lila ville hon ha och så fick det bli.

Man får aldrig nog...

123292-833
"If you were to take The O.C., move it to New York City
and give the teens more money and bigger issues, you'd get Gossip Girl"

123292-832

Så här såg jag ut på röda mattan...

123292-831
...verkligen en kväll att minnas!

Bära rosa igen...

123292-827



Jag har redan gått på bal i en rosa klänning. Men skulle jag få möjlighet att gå igen och dessutom få bära denna rosa blåsa. Så skulle jag inte tvekat en enda sextiondels minut. Skulle du?




♥ Rösta gärna på mig ♥
123292-829







123292-828

Smarrigt!

123292-826
Sushi buffén vi åt i fredags + den friterade bananen med glass som efterrätt. Sjukt gott!

Avkopplande...

123292-825
Det blev en stressig dag på jobbet idag, fullt med folk i butiken hela dagen och det såldes mer skor än vanligt. Tiden bara gasade iväg. När jag kom hem fick jag rejäl frossa. Bestämde mig för att tina upp i ett varmt bad med tända ljus. Avslutade med en kall svalkande dusch. Det hjälpte rejält. Badkaret är absolut en favoritplats i mitt hem.

Buffén var iaf god...

Oh, jag är mätt som ett as fortfarande efter buffén igår. Maddis följde också med mig och Niklas för att äta. Jag ska aldrig trycka i mig sådär mkt mat (+ glass/godis) på samma kväll igen. Fick ta små och försiktiga andetag resten av kvällen eftersom magen höll på att sprängas varje gång jag försökte mig på ett djupt.

Maddis sov över hos oss igen, så vi satt uppe halva natten och jäste framför datorn samtidigt som vi lyssnade på lasses nya. Nä, nu måste jag göra mig i ordning för att sedan dra till jobbet.

Fler höstbilder...

123292-822123292-821
123292-823123292-824
Fler höstbilder på mig och Niklas...

Nu ska jag fixa i ordning mig och sedan dra till tunnelbanan.
Efter jobbet ska vi äta sushibuffé. Längtar!

Stövelhysteri!

123292-820



Baskern jag har på mig på bilden köpte jag igår.
Perfekt att trycka på när man har en dålig hårdag ju.
Hur skön som helst också.


Imån är det dags för jobb igen.
Undra lite över när den här "vinterstövel-hysterin" ska ta slut egentligen. Folk kommer in i butiken med blåknytna nävar och slår ner folk för att få tag i den rätta stöveln. Eller så grova i sättet är dom väl inte men, det känns iaf så. Alla är verkligen ute efter dom. Jag var också det, men nu är jag bara äcklad.










Vi

Här är min karl. Det ser nästan ut som att man har förstört en fin naturbild genom att klippa in en lycklig + en bajsnödig Niklas. Men så är inte fallet. Han var faktsikt där (uppe) från början.
123292-817123292-818

Här har ni mig också, fast jag är inte bajsnödig utan bara lycklig!123292-815

Höst

123292-816
Kom hem för ett tag sedan. Jag och Niklas har varit och utnyttjat den färgglada naturen vi lever i just nu. Kuligt, synd bara att man har ett ruckel till kamera. Ska visa fler bilder senare. Efter de slank de ner en kaffe och brownie.

Äntligen ledig!

Är ledig två dagar irad nu, sååå skönt! Det var nästan så jag åkte på jobb idag med, men jag slapp, bra! För jag vill verkligen vara ledig dom dagarna jag faktiskt ska vara det. Niklas drar ju till Åre närsomhelst och jag vill ta vara på den tiden som är kvar. Kommer bli jobbigt den dagen han måste iväg. Så vi undviker båda att prata eller tänka på det så gott som möjligt. Nog om det! Gjorde lite frukost på sängen till mig och Niklas, och snart ska vi hitta på en massa. Fan vad det är härligt att vara ledig när man förtjänar det!

...höll på att kvävas!

123292-814
En liten smygtitt på vad jag inhandlade förra veckan. Mkt nöjd!

Fan, vad ont i magen jag har! Blää! Innan jag vaknade drömde jag att jag höll på att kvävas av mina egna spyor, allt låg i käften och malde, fick ej ut det, usch!  Ska ta och få i mig lite frukost och sen dra till jobbet! Imorgon är jag ledig! GÖTT! :D

Det blev dom istället...

123292-807
Jag ångrade mig, tog aldrig
dessa skor. Såg ju ut som ett L i dom ju, usch! Valde dessa på bilder ovanför från märket ecco istället som jobbar skor. Ville ha ett par sköna som jag kan trampa långa dagar i utan att få missbildade trampdynor. Skon är gjord av kalvskinn + att den har stötdämpande innersulor i skinn. Mkt bekvämt.

Rulla tumme

♥ Du får gärna trycka →här ← om du gillar min blogg ♥

123292-806
Denna vecka blir lite lugnare på jobbfronten, jobbar bara idag, imån, fredag och lördag. Att jobba mitt inne i city kan båda vara skönt, men också skadligt. Iaf om man har lunch 1h. För äter man upp födan på 0tid, vad ska man då göra resten av tiden på lunchen? Jo, man tar en runda på stan. Det tycker jag om, men inte plånkan. Så idag ska jag vara snäll mot den och välja tumrullning istället.