Kan bara inte låta bli

Dessa anonyma kommentarer fick jag på inlägget "Och vad fan har du sysslat med i natt?", då jag skrev att jag varit på för- och efterfest i sviten på Ferrum. Sven, för det första kan jag inte låta bli att ändå känna att det luktar lite avundsjuka. För det andra så kanske du ska ta reda på lite fakta innan du spottar ut dessa kommentarer, för det tredje, "utplockad"? Hah, Njaa! Jag och Ludde har känt varandra längre än så ska du veta Sven (därför också dina kommentarer var extremt roliga att få). För det fjärde, trist att du inte vågar stå för vem du egentligen är. PS. Dina kommentarare gjorde min dag ♥ DS.


Burlesque

Jag och mitt lilla burlesque-hjärta/Monroe-kopia! ♥ Vi hade så kult! Har börjat ta tag i alla hundratals bilder från maskeradfesten som hörde hemma hos mig för ett tag sedan. Ni ska få se mer och veta mer. Men nu måste jag öppna word och göra lite viktigare grejer. Längtar till helgen också...riktigt mycket!


Tro, om inte jag så vem ska tro på mig?

Jag vill julpynta, jag vill julbaka, lyssna på julmusik, titta på julfilmer och julmysa! ♥ Nu ska jag sätta igång med ett nytt projekt här hemma i soffan för att sedan vid kl 2 möta upp Isse och dra till Hjampis. Vår gamla lärare/mentor ska nämligen bjuda oss på kaffe. Kuligt! Kommer som alltid när jag besöker skolan få sånna minnen tillbaka från gymnasietiden. Ibland saknar jag den så mycket och inte minst alla drama- och danslektioner.


Exotiskt

En finfin helg som var, fredagen innebar lite glögg och bus med Jonneli på Larre och Arran medan lördagen innebar enbart jäkligt mycket mys hemma i soffan. Igår kväll hackade jag upp lite exotiskt som jag skulle ha medan jag matade lite plugg, men i samma veva dog både tv:n och internet. Comhem, är det dags? Hoff, jag och Mina slevade då i oss frukten fortare än fan i tystnaden och drog sedan vidare bort till Jonneli och Tyrish för lite hundmöte istället. En fin avslutning på en fin helg.


En annan del av KirunaLoggade in på min mail och fann dom här som skickades till mig för ett tag sen, hah! Friska och krya typer helt i sin ordning en solig höstdag, en annan del av Kiruna helt enkelt.

Aldrig någonsin

Det kanske är dags att bli lite brun igen om en snar framtid. Vem vet! Hih!

 

16:de november och inte en enda liten snöflinga på backen. Jag tror faktiskt aldrig jag någonsin upplevt en snöfri dag i november tidigare här uppe i Kiruna. Det är tamejfan helt sjukt, får heller inte glömma att det är +8 ute. Hah, är det dags! Livet rullar på iaf, onsdag idag och jag är glad att det faktiskt bara är onsdag också.


finisSlänger in en fin låt så här på måndagskvällen, veckan har startat finfint trots en hård jobbhelg. Återkommer imån igen, har mycket att slänga upp här! Nu - demonrulle! AAAH!

Och vad fan har du sysslat med i natt?

Några bilder (tyvärr de enda också) från förrförra helgen när AiluCrash spelade på Ferrum, de var lika bra som alltid annars! Blev bjuden på för- och efterfest som bandet skulle ha i sviten på Ferrum, så jag tog Jonnas arm och vi knallade armkroks dit innan spelningen och taggade till med våran colaflaska med finvin i. Hah, vilken kväll alltså! Sjukt skoj! Mina sockar var svarta som sot efter allt spring i hotellkorridoren. Efterfesten tog även hårt på mig så gamnacken svarade fint i soffan. Vaknade upp dagen efter väldigt frisk och kry och fick snällt ta mig ner med hissen till hotellreceptionen för att hämta ut min jacka som jag glömde hämta under nattens gång. Tjeeena, vad sliten jag var! Hon i receptionen: "Och vad fan har du sysslat med i natt då?" Hah, åååh neeeej! Behövde INTE höra det där just då. Svarade iaf som det var, "Efterfeeest!".


High on life

Jäkla pådrag det blev i statistiken efter förra inlägget. Är det dags? Ja, vissa kanske inte tycker det är kul, men jag, Jonneli och Ludde tyckte det och ännu roligare tycker faktiskt jag att det blev när det blev sånt drama som uppstod. Gillar när ni kommenterar exakt vad ni tycker och ännu roligare blir det när anonyma kommenterar eftersom dom blir så upphetsade av att få skriva av sig, men samtidigt så jävla rädda för att stå för vem dom är, kicken svarar direkt ♥ Som mor sa: "Du kanske ska ta bort det där, kan ju bli ett jäkla pådrag..hahah!". T.o.m min kära mor kan ta det med en nypa salt. Att bli förhörd av 4 poliser i 1 och 1/2 timme (jepp, vakten i ingången till festivalen tog tid och meddelade mig det senare, han tyckte det var förjävligt!) så jag missar älskade Thåström UTAN att ta in mig för pissprov direkt och tyvärr inte alls fast jag tjatade? Var det dags? Vad vad det för något? Hade dem kanske fel och inte ville inse det efter 90min? Vågade de inte inse att jag bara var glad och lycklig och inte hög på knark? Jag kan bara inte låta bli att driva med sånt här en gnutta. Hoff ♥Bon Iver är oslagbar, men denna 15åriga tjejen kan jag heller inte låta bli att gilla. I morgon ska jag rota fram min synth och börja spela igen (en vacker dag ska jag ha ett piano ♥). Minns när jag spelade mina piano-trudeluttar på skolavslutningarna, jag var så stolt! Redan då var jag pilsk på att få synas och höras, jag får ju inte glömma att nämna att jag var med i skolkören från Åk. 1-6 heller! Tog alltid fram min körpärm varje gång en kompis kom på besök. Dom blev nog aldrig less! Hah! Jag är iaf taggad som ett as, vet att jag tappat typ allt sen jag slutade. Men jag ska komma igång igen. Kan nog bli fin terapi mot stressen jag har inombords vissa stunder ♥

blodigt allvar

"Efterfest ikväll? Vi bjuder på hasch!" - blodigt allvar ju! Det fattar väl alla? Hah, kul grej blir stor grej...drama! Jag gillare! ♥


Dags att vakna

Tralalalaaa, hej! Idag har man nog blivit människa igen efter helgen som var. Vilken helg alltså! Hah! Mer om det senare, nu ska jag öppna word och fortsätta på mitt arbete, matat 10 sidor än så länge och många fler kommer det bli. Svept en kanna kaffe nyss och stått i duschen i en halvtimme så hjärnan ska svara och inte gamnacken ska ta över, det är dags!