Nu kommer vi Thailand!


Ikväll hoppar jag och mina vänner på planet till Thailand. Kommer hem om 25 dagar. Satan vad härligt det ska bli! Vi kommer ha trådlöst internet på hotellet så jag ska försöka uppdatera min blogg så ofta jag kan. Jag har med systemkamera, digitalkamera och filmkamera. Så det kommer bli ett jäkla filmande och fotande. KUL! Just ja, min karl kom till Kiruna redan igår, tidigare än bestämt. Blev så glad. En liten kärleksdos innan resan ♥

Sista kvällen på ett tag...




Från i lördags. Med tanke på bilderna så kan man tro att vi endast höll till på krogtoan. Fast, nej. Lite uppvärmning bara. Fan, vad jag kommer sakna våra utekvällar nu när jag drar iväg damer. Vi har alltid så kul tillsammans. Vi får allt ta igen totalt senare i vår.

Nu måste jag dra ut pinnen och fixa lite jobbiga grejer. Sen blir det lunch på stan med Polly. Ikväll bjuder även Sandra mig och Polly på finmiddag. Så fiint va. Förresten ni som undrar, klänningen nedan kommer från hm och kostar 198kr.

Tänk? + knepiga typer


Den här klänningen vill jag dra över mig när jag ska ner till stranden

Sitter i soffan och mår sjukt illa. Tänk om jag får magsjuka just när jag sätter mig på planet på fredag? Tänk om vi missar flyget då? Resfeber, vad är det? Vet ni vad jag och Sandra satt och kollade igår kväll/natt då? Jo, massa tsunamiklipp på youtube. Klokt och nödvändigt? Sen skrämde vi dessutom upp varandra genom att diskutera scener ur filmen Shutter. Tillslut såg vi både skuggor och knepiga typer i spegeln. Fyfan, lyckades inte komma hem förrän 2 på natten.

Jag vill ha pizza!



Sandras sötnosingar

Ahh, jag är inte ens bakis idag trots att jag gick hem långt efter att solen gått upp. Fast jag är ändå sjukt sugen på pizza. Måste ha en. Fan att mina pizzakompis svek mig och köpte en innan jag ens hann vakna. Det var en kul och billig kväll igår. Har lyckas komma undan med att typ slösa en 50lapp/utgång nu dom senaste helgerna. Sjukt braigt! Blev dock lite uppretad på en människa igår. Säg inte sånna saker! Jag förvarnade iaf om konsekvenserna. Stackan.

Kvällens drink:



Skål!

Detta åt jag och Sandra igår:



MmMMmMMmmmm...

Trevlig helg! ♥

Pälstrassel

Från när jag och Sandra brassade med bilen till affären igår

Fredag idag, så kväll måste jag dricka en utsökt drink. En enda, fyfan! Den är ingen höjdare. Nu ska jag ägna min tid åt Trasselsudd som ligger här bredvid mig och vill bli klappad och smekt på huvudskålen. Hon fick nämligen en dusch igår och behöver nu bli nykammad. Ingen lek med hennes päls inte. Kommer ta flera timmar och minuter.

Småttgått


Här ovanför är lite smått och gott som jag handlade igår till resan. Jag vet att de mesta faktsikt finns att köpa där borta, men äh. Kul att vara redo nångång iaf. (Hörni, mina reskompisar! Kom på att vi måste ta ett snack om packningen så vi inte kommer med dubbla grejer av sånt man faktiskt kan dela på) Nä nu ska jag slänga på mina träningkläder och dra till gymmet.

Stryk


Efter en sväng på Kicks, Domus, Ö&B och apoteket så kan jag gladeligen säga att min packlista kan strykas av stort. Massa nödvändigt jox är nu med andra ord fixat. Nu har jag sån lust att sätta på rullen The beach och få en stor smula lycka i själen.

Dag: 9 8 7 6 5 4 3 2 1 = Thailand


När jag och karln åkte till Bali så tog vi endast med en ryggsäck var. De enda jag reste iväg med från Sverige var typ pass och pengar. Nä, men underkläder, lite spackel, kamera och en urbadad bikini hade jag faktiskt också med mig. Allt annat köpte vi när vi kom fram och det ångrar jag ej eftersom det är så sjukt billigt. En lunch för 5kr t.ex., inget man behövde protestera mot direkt. När jag åker till Thailand så ska jag ta med lite mer hade jag tänkt. Inte mkt, men mer. Ska ta och göra en liten packlista och spåna lite. 9 dagar kvar nu ♥

Svett


Idag var det dags för träningen igen för mig och
Sandra efter 2 vilodagar. Riktigt gött, men satan vad det rinner svett hela tiden. Ner i ögonen, ner mellan bröna, nackhåren droppar. Jafan, men det är skönt att ha kommit igång med träningen iaf. Jag och Sandra drog sedan till henne och lagade middag och åt citronlakritsglass till efterrätt. Mmm, vad god den var.

Partyrulle

Iställer för partybilder så får ni en liten partyfilm att titta på istället. För omväxling. Lite förfest, lite krog, lite efterfest och massa partyglada människor. Varsågoda!



Kalldusch


Helgen som var. Väldigt händelserik, helst lördagskvällen. Rolig, skum, finurlig och skrattretande, men absolut mest rolig. Fick då höra ett och annat kan man säga, sen om det kom som en chock eller ej är en annan femma. Man har ju som tagit kallduschar förut. Nu är det måndag och nu tar vi nya härliga tag.
 Miss you

The hills - Säsong 5


Jag måste vara helt borta. Trodde The hills hade lagt av helt och
 så ser jag plötsligt att 5:e säsongen är på G. Gööött!

Suttit och kollat de 4 senaste avsnitten av The city nyss. Hänger inte alls med i alla nya avsnitten som ploppat upp.. GG och OTH har jag även där många avsnitt att ta igen. Kanske drar igenom dom denna fredagskväll. Joförfan, ni läste rätt. Jag sitter hemma en fredagkväll.

Vi på is...

Här kommer ett film som jag klippt ihop. Det är från när jag, Carro, Sandra och Madde var och åkte grillor för någon vecka sedan på Lombia. Kuligt! Här får ni se resultatet:



Hejdå!


Mina och karln ♥

De vinkades, pussades och kramades för någon timme sen. Karln tog nämligen sitt pick och pack och drog till Borgafjäll i morse. Hejdåå! Fii. Igår, sista kvällen, drack vi lite vin, gick ut och åt gott och kollade en bra film som avslutning. Mysigt och gött. Ses i slutet på april då karln. Nu ska jag ta och fixa en grej så den blir klar nångång. Ni ska få se!

Ska ha..


Vill ha denna ovanför. Varit på jakt efter den i kraftigt lång tid. Fast aldrig hunnit få fast den. Har samma modell i ljusgrå, men vill ha den i svart också.
Carro skulle kolla efter den i Sthlm iaf, snäll som hon är ♥ Till sommaren SKA jag ha den.
Nu, träna med mor...

Taffsa och äckla dig!

Förr hade jag alltid väldgt normala mobilsvar på min mobil. Ska nu berätta om en som jag hade i 9:an. Både jag och Sandra hade likadana. Så här gick den:

Jag: "Hallå??...jaha, det är du! Men du! Det spelar ingen roll längre, för jag har aldrig tyckt om dig och jag kommer aldrig göra det. Tycker bara det ska bli så skönt att få slippa dig. Slippa vara så rädd att du ska börja taffsa och äckla dig. Hela skolan kommer få reda på vad du är för nånting...och du lägg av och ring va!" Piiip!

Vänner och familj förstod ju mobilskämtet, men tyvärr inte alla. Både jag och Sandra fick höra en och annan snyftning i luren efter pipet. En som ringt till henne och en annan som ringt till mig som tydligen tog detta mobilsvaret på blodigt allvar. Hah! Dock var detta mobilsvar ej riktat till nån! Utan bara ett litet roligt skämt. Synd bara att inte alla hängt med Fucking Åmål. För det var ju från den filmen vårat mobilsvar blommade upp ifrån.

Längtar, längtar inte...


Nu är det bara 2 veckor och 4 dagar kvar tills vi sätter oss på flyget till Thailand. Vi börjar med att bo 2 nätter i Bankok, sedan tar vi flyget igen till Phuket. Där vi bokat hotell på Karon Beach. Det blir 10 nätter på det fina hotellet Sugar Palm. Vi tänkte att vi slår till på lite lyx till en början. Se får vi se vart vi forstätter sen. Längtar otrooligt.

Något jag ej längtar till är denna onsdag som kommer. Karln drar då iväg på en resa till olika skidorter och vi kommer tyvärr inte kunna ses innan jag drar till Thailand. Detta betyder att vi kommer vara ifrån varandra i 6 veckor i sträck eller mer. Fyfyfyfan. Nu orkar jag inte tänka på det nåmer. Ska dra och träna med Sandra snart och låta svett spruta istället.

Avsked

ONSDAG:
♥ Jag, Carro och Sofia drog till Lombia för ännu ett ispass
♥ Jag och Sandra drog till gymmet, svett sprutade
♥ Drog hem och duschade, sen vidare till Sandra. Bjöd Sandra på mat (Sandra bjöd i tisdags)
♥ Knallade till Carro där det var avskedskalas


Jag - Carro - Sofia - Madde - Sofie


Eftersom Carro och Sofia skulle iväg på sin Roadtrip till Sthlm (dom drog igår), så hade dom ett litet avskedskalas i onsdags. Vi började hos Carro, sen drog vi vidare till Bistro där alla andra var. Sen vidare till Robert på efterslir. Kul spontankväll, men trist att säga farväl. Jag tog det lugnt denna kväll så jag var pigg som en mört dagen efter. Detta gjorde att jag hängde med Sandra på en lång promenad i 4h. Ffter den kan jag då säga att jag INTE var pigg som en mört nåmer, men skönt var det.

Husfesten



Sofia hade husfest i lördags. Mkt folk, mkt trevligt! Tyvärr blev de inte alls så många bilder från kvällen, fan! Husfesten startade tiiidigt. Vid 22-tiden åkte vi till Ferrum och tog stämpel, sen drog vi tillbaka till husfesten igen. Vid 23-tiden fick jag för mig att dra och möta karln ute runt krönet. Hittade ej honom, men istället hittade jag en annan husfest några kvarter ner. Plingade på, knallade in och slog mig ner med helt okända människor i en soffa och knäckte en bärs. Ja, jag är normal. Efter 12 blev det ferrum. Då var man verkligen i dimman. Detta gjorde att jag fick dra hem innan krogen stängde för att varva ner lite. Sen var jag på G igen för efterfest till kl 06. Jävligt kul kväll, helst husfesten. Har inte hört någon som inte spårade denna kväll, så jag har nog inte varit ensam om att ha haft kul iaf.

Dubbelögel



Sandra - jag - Madde - Carro

Dessa bilder är från förra fredagen, då vi kvinnor tog oss ett åk på isen igen. Ett ispass på fullt allvar eller kanske inte. Kuligt hade vi iaf! Har lite filmklipp från ispasset också där vi gör väldigt naturliga kroppsrörelser, fast de visar jag en annan gång. Jag fick förresten för mig att köra ett dubbelhopp på isen. Inte hoppat dubbel på 5-6år, så det var total nervositet. Fast jag sket i om jag skulle slå ihjäl mig och hoppade ändå...och klarade! Fan vad glad jag blev.

Tillbaka!


Titta! Jag var med i en tävling i Lisas
blogg och vann denna pocketbok. Glad jag blev!

Aj, vad jag har varit dålig att upptatera på bloggen. Nästan gått en vecka sen sist. Inte bra, inte bra. Har iaf hunnit med en massa sköj den senaste tiden. Har bl.a börjat ta tag i träningen lite smått. Satan, jag är otränad. Hemskt. Förra veckan var jag och Sandra ute och knallade mån-ons-tors 1mil/gång. Skönt som fan + att jag köpt träningkort. Så i lördags var vi och tränade. Blir även det idag. Nu jävlar! Jaha, vad mer då...jo, någon stänkare har även runnit ner, fast mer om det senare. Nu ska jag äta frukost för andra gången idag.