Midsommar - 10

4

Vi blev bjudna på godaste midsommarmiddagen/efterrätten.

 

Efter maten (sprängda) gled vi bort till Jukkas/hembygdsgården. Nostalgi!! 10 år sen sist jag firade där. Inget har ändrats, verkligen lika kul som då. Krossat med glada folk!

Sen blev vi bjudna på efterslir i Laxforsen. Brasa, bärs, törstiga

typer och musik som väckte skogen totalt!

Hemgång 17.00 dagen efter väldigt mör + 1000 bölder rikare p.g.a av myggsvinen.

Trots det, en jäkla lyckad afton!!!


Dagen innan mindsommarafton

Torsdagen, dagen före afton bjöd på ett jäkla väder!! Perfekt för lite vin och parkhäng i det blå. Så vi slog oss ner i gräset helt enkelt och tog oss en vridare eller två och njöt på.

 

Sen tog vi en liten pubrunda... 

...och sen tog vi oss en efterfest på hotell Eden

Kulig spontan kväll, även fast vi inte vara hemma förrän strax innan 4 så var det inga problem att gå upp och jobba självaste midsommarafton kl 9. Att endast dricka vatten efter 12 är det som gäller!!


I feel brand new


aldrig mer...

Hämtade ut 3 paket idag med kläder och jox, men häärligt! Måste ta tag i min garderob, NU! Se ut som fan, aldrig haft sån ordning som nu. Kontroll, vart försvann du? Jag har förresten ingen aning om vad jag ska hitta på på midsommar. Har firat de senaste 4 åren i min familjs sommarhus i Pålen, men nu sitter jag fast hela helgen i Kiruna p.g.a att jag jobbar söndag. Kuul. Och sist med inte misnt, ska ALDRIG lämna min dörr oslåst fast jag är hemma en enda gång till. ALDRIG.


fin


Förra helgen...

...kanske en av dom roligaste helgerna på länge!! Frida och co kom upp på torsdagen och hälsade på. Frida som jag inte sett på ååår! Går inte att beskriva hur kul det äntligen var att få ses! Lärde känna henne under tiden jag bodde i Åre, då vi båda säsongade där. Vi har som mycket i babaget ihop om man säger så. Galenskaper!! Galna kvinnor, men det var då det...eller? Nej, vi har som inte riktigt lugnat ner oss än heller, inga lugna puckar alls. Pucken i krysset, YES! En favorit i repris blev det allt! Och, ja...det slår aldrig fel!!

Fan vad kul vi hade allihopa mina vänner! Tack! ♥

Jessicas Hamlet - ute på nattpink. Hamlet vill krama alla, alla ville krama Hamlet!


Syster, välkommen in i vuxenvärlden!

Lägger upp lite fler bilder från min systers student! Det är du värd, för du är så jäkla bra!! Så himla glad du var och rööörd! Stor dag för dig! ♥

 


I feel better

 

Fan vad jag tänker på Thailand när jag hör den här. Jag och syster lyssnade på den hela tiden när vi var där. Tyckte den var som skit i öronen först, men den blev som bättre när den gnagt in i örat varje dag. Nu gillar jag den skarpt!!

 

Nu ska jag dra ut en veva med min nya cykel som jag beställde för ett tag sen. En rejäl damhoj! Pärlvit med små blommor på och stor korg. Är som stolt! Sån skilland att rulla istället för att gå. Vilken investering! Jag vägrar bil och buss. Cykel, det är det som gäller!


En helg i Riksgränsen

 

Drog ju upp till gränsen en helg för några veckor sedan. Helt glömt att visa bilder ju, så här kommer en liten dos. En helg jag inte glömmer i första taget. Den hade klös i sig om man säger så!! Vädret var perfekt! Solen grillade huden totalt, så att bara gå i linne hela dagarna var inte alls idiotiskt. I backen mötte vi längdskidåkare i bara kortbyxor. Klokt gjort! Jag höll nämligen på att kvävas i min vinterjacka. Helt klart en perfekt helg att åka upp till fjällen!


...


Fyfan vad du är bra!

För världens finaste lillasyster har tagit studenten!!!! Grattis Lizette!

Du är bäst!! ♥


Vi stannar där!!

Förra helgen var sjuk! Sjuk och otroligt rolig! Mer behöver jag som inte säga..!

 

+7 - Jo, men uteserveringen funkar ändå!

 

 

 

Vi hade kul, kul och verkligen kul!

 

Glas i foten är dock inge kul!

 

Träffade på 2 av Niklas elever från skidgymnasiet. Hej på er!


Vad är en bal!!

Idag gick min finasate lillasyster på bal. Så himla fina! Och alla andra också för den delen!


Love & lillasyster (Lizettes klänning syddes upp på 2 dagar i Thailand)

 

Julia & Fredrik

 

Gustav & Lisa

 

Rebecka och Mattias

 


En film säger mer än 1000 bilder

Jag och syster fotade som dårar när vi var i Thai. Endel finns redan här på bloggen som ni har märkt, dock är det kanske bara 30% av alla bilder vi fotat. Ska väl lägga in 10% till tänkte jag. Resten behåller vi för oss själva tror jag, hih! Men, vi filmade även under våran resa. Både under dagtid och nattid. Så nu har jag klippt ihop en jäkla massa filmklipp från våra tokerier och resultatet har ni här:

 


Drar ut pinnen en gång för alla!

Men!! Jag är verkligen seeeg. Orkar inte ta tag i min blogg, men det känns som jag måste det nu såhär mitt i natten helt plötsligt. Har hur många inlägg som helst som ligger på hög och mer blir det om jag fortsätter att uppdatera en gång i månaden. Vill ju, men pinnen sitter för långt in vissa dagar. Nu är jag iaf två rätt lugna veckor framöver + att jag är ledig två helger i rad. OTROLIGT! Nu blir det att ta igen!!

 

Vad har hänt då, jo: Har jobbat 3 av 4 helger i maj, hängt i gränsen, varit på 30års-fest, meckat i lyan mm. Hur allt detta gått ihop med tanke på så som jag jobbat vette fan, benen har inte vikt sig än iaf. I lördags blev det visst lite efterfest hos mig till 7 på morgonkvisten också. Hann vila locken en aning innan det var dags att kliva på mitt 10h skift. Och det gick! Allt går bara man vill, det är sant!

 

Dålig på att fota har jag varit också, men här har ni några bilder från olika kvällar/nätter:

Godmorgon!