Systers bröllop










Då kom den stora dagen för Camilla och Stefan, men vi tar det från början!

Dagen började med att jag och Camilla for till sviten i ottan för att fixa henne inför bröllopet. Camillas vän Ida (toastmaster) hakade också på efter ett tag och vi alla korkade upp lite champagne...för att stilla nerverna.

Klockan 3 var det dags! Klockorna började slå och alla ställde sig upp. Så fiiiint det var. Så fint att man knappt hörde pästen prata p.g.a alla snyftningar. Även för bruden Camilla brast det.

Sedan blev det fotografering och kramar och efter det for alla 70st till lokalen där festen skulle hållas. Där blev det god 3-rätters som Camillas nyblivna make själv fixat ihop (Camilla gjorde det bra med att gifta sig med en kock). Sedan blev det presentöppning, valsen, ännu mer dans till orkester och skålande ända in i gryningen. Jag hade svinkul och sjukt trevligt hela dagen/natten och det är jag nästan säker på att alla andra hade också. Skål för brudparet ♥

Kommentarer
Postat av: Lisso

Men gud, var det Stefan hon gifte sig med.. pratade med Stefan på facebook o han sa att han skulle gifta sig, men visste inte att dom var ett par =)

Vad roligt!

Fina bilder!!

Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback