Koh Lanta

Nu har vi varit i Ao nang 7 nätter, Phi Phi 3 nätter och just nu är vi på Koh Lanta. Här på Lanta har vi verkligen bara tagit det lugnt. Tagit igen många timmar sömn och njutit i havet och poolen. Det behövdes verkligen. Finns som inte så mycket annat att göra här. Detta är ju som sagt barnfamiljernas paradisställe. Vårat hotell vi bor på är sjukt billigt, men även sjukt bra. Personalen här bryr sig verkligen om sina gäster och det märks. Aldrig haft bättre service på andra hotell jag bott på. Bra bra!


Vi har bokat hotell här i 3 nätter. Men, ändrade planer!! Vi fick ett ryck nånstans ifrån och bokade en båt till Ao nang idag som tar oss dit redan imån förmiddag. Alltså skippar vi att bo den sista natten här som är betald och tar in på ett annat i Ao nang imån istället. Där sover vi en natt sen tar vi flyget till Koh Chang. Känns mycket bra! Tycker dock synd om dom som jobbar här. Dom tror väl att vi kräks av att bo här och att vi måste fly fortare än fan, men så är det ju verkligen inte. Vi känner bara att vi inte har fått nog av Ao nang riktigt..eller nåt, hah! Sen så är det ju mycket smidigare att ta sig till Krabi flygplats från Ao nang också. Så detta beslut blir helt enklet suveränt på alla sätt.





Kommentarer
Postat av: Mor

Hej på er hoppas ni har det bra där på andra sidan jorden.Här hemma är allting bra och snön fortsätter att smälta.Vilken dag är det ni kommer hem?Undra om det är på helgen,för jag åker bort då, men Tomas får komma och hämta för han har lite närmare ifall han är i stugan.Kram på er.

2010-04-22 @ 21:09:52
Postat av: Anonym

å koh chang var vi på.. finns en mysig bar,jungel garden, vid bailan beach. mitt ute utan tak och knappt nå folk. och det som ägde den var tyskar. men bo inte vid bailan beach,där var det öde med folk, om ni inte vill ha det förstås, för mysigt var de

Postat av: anna

gud vilka härliga bilder du lägger upp! jag älskar det :) de där bucketfesterna minns jag, fan vad grymma de var! och att vara sådär spontan är ju det bästa med att backpacka!

2010-04-25 @ 10:27:28
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: Jessica

Vilka härliga bilder... =) Du får visa arkivet med bilder och filmen när ni kommer hem.. längtar

Saknar i massor!

PussPuss <3

2010-04-26 @ 14:40:54
Postat av: Julia

Åhhh mysiga bilder. Saknar thailand massor när ja ser dem :D När kommer du hem?? <3

2010-04-28 @ 09:54:45
URL: http://juliaexanimo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback