Phi Phi som i Party!

Nu är vi på Koh Lanta. Vääldigt lugnt! Stället känns lite som Khao lak. Vi bor på ett jättemysigt hotell precis bredvid havet iaf. Tog en tuktuk till Saladan där man kan shoppa och äta igår. Mer om Koh Lanta senare!

Igår var den storfest på Phi Phi på stranden. All musik stänger 1 varje natt så efter det sitter man bara på kuddar på stranden och umgås till gryningen, men igår kväll dunkade musiken på till klockan 4. KUL! Hela stranden är proppad med barer, dansgov och FOLK! Helt sjukt. Träffat massor med olika folk! Vi kom hem strax innan 5. Upp 8 dagen efter för att ta båten till Koh Lanta. KUL! Hah, nja, men allt går bara man vill.

Fan vad mycket kackellackor det finns här, inte sett en enda innan jag kom hit. Första mosde Lizette, fyyyyyfan. Vi hade förresten en ödla på rummet på hotellet i Ao nang. Dom är ju söta och ofarliga, men man vill ju helst kunna slappna av när man sover utan att den trippar runt på en. Så vi gick till vakten och frågade om han kunde ta ut den. Hah, han fick kämpa som en dåre där inne. Möblerade om och sprang efter ödlan med fjärrkontrollen. Tog närmare en kvart inne han fick fast den. Helt svettig efteråt. Hah!







Kommentarer
Postat av: Fotograf | Caroline Landin

Helt galet. Förra året när jag var på Carlitos så tappade en kille i eldshowen sin trasa som satt på eldpinnen så den flög ner i en tjejs knä och började brinna. Läskigt värre =/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback