Poda & SONGKRAN!

Idag drog med en båt till ön Poda. Kristallklart vatten! Smockat med Thailändare som ville snorkla. Vi tänkte först gå över till andra sidan ön som är ännu finare och och mycket lugnare, men det var så högt vatten så det gick tyvärr inte. Iaf, när jag och Lizette låg i vattnet bland alla andra så såg vi en Thai som pekade på vattnet. Vi drog upp ur vattnet fort och undrade vad som var på tok. Och tok var det! I vattnet låg nämligen en fet jävla brännmanet. Fyfan! På nån sekund var alla uppe på stranden. Obehagligt. Tur att vattnet är så himla klart så man ser vart fan man ligger och flyter!





Nu om Songkran!! De började redan lite smått kvällen innan när vi satt på våran bar. Personalen gick runt med vattenpistoler med sprit i så det var bara att gapa stort. Fick även en fet ishink över mig innan vi drog därifrån. CHOCK! Hah! De ville sen att vi skulle komma och stå vid dom vid gatan dagen efter och det skakade vi hand på.

Andra gången jag firar Songkran och första för Lizette. Fan vad kul vi hade!! Hela Ao nang var med i vattenkriget. Inte en själ som var torr. Sån stämning, går inte att beskriva i ord helt enkelt. Värsta är det ju när ett gäng omringar en och häller ishink efter ishink och man är totalt fast. Då hjälper det inte att skrika på sin mor kan jag lova. Men man hämnas och det är det som är det roliga. Dock fick vi efter oss två yngre indier som vägrade inse att vi ej ville gå med dom. Inte ens när man satt och åt sin mat fick man vara ifred. Ett öga bakom pelaren hela jävla middagen. Hoff! När vi sedan gick med våran vän från baren så insåg det iaf tillslut. Hah, nötter!


Här är lite bilder från dagen (har även filmat, men det tar vi sen):








Kommentarer
Postat av: Lisette

Åh gud vad härligt ni har det!!



Det har varit mycke prat om dödliga maneter nu... Idag var det en tjej på 9 år som var med på tv, och hon hade råkat ut för en sån dödlig, och hon fick hjärtstillestånd nästan direkt! Usch, var försiktiga!!

Kram

Postat av: Mor

Usch vad äckligt med maneter,var för guds skull försiktiga när ni badar i havet.Vad kul ni ser ut att ha.Ha det så bra.Kram på er.

2010-04-16 @ 08:27:52
Postat av: Mor

Usch va äckligt med maneter, var för guds skull försiktiga när ni badar i havet.Vad kul ni verkar ha. Kram på er.

2010-04-16 @ 08:38:11
Postat av: Mor

Jag trodde inte att den kom in se där.

2010-04-16 @ 08:40:37
Postat av: Jessica

Det är så roligt och läsa dina inlägg där bort ifrån... Ni verkar ha det riktigt bra! Akta er för brännmaneter och smörj in er ofta ;)

Saknar dig!! PussPuss <3

2010-04-17 @ 15:10:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback