Bali ar fint

Skriver ett snabbt inlagg bara! Skulle egentligen vilja lagga upp bilder, men det ar sa himla jobbigt och tar san tid! Fast jag ska forsoka ta mig tid till det har nagon dag! Vi har ju 6 kamoeror och alla ar lika galna pa att fota sa nog finns det allt bilder att lagg upp! hah! Vi har nu spenderat 4 natter har pa Bali och det ar mycket som hant! Vadret har val varit till och fran, fast nog har vara hudar allt fatt kanna pa lite stralar! Skont med varme, fast natterna ar svettiga pa dansgolvet inna pa bounti. Satan! Lite kort om vad som hant da: jag och Cecilia tog ett nattbad i poolen kl 5 pa morgonen tills vi var sa stelfrusna att vi fick spola upp kokhett vatten i det gulbruna badkaret som var underbart frascht! Dar lag vi och trock i flera timmar. Det 2 forsta natterna hade vi redan blivit bestulna pa cigg/klocka/mobil och rakhyvelskaft! Malin och Emilia har blivit bitna av galna apor som ar desperata i banener! Vi har aven hittar ett svinbra stalla att ata bade god och billg mat, sa dar har vi blivit stamkunder, 6kr/maltid ar som inte sa fel + att vi dricker gratis drinkar mellan 22 och 12 pa Sky garden innan vi drar vidare till Apatcher och Bounti dar vi dansar till gryningen! Vi ar inte snala utan smarta alltsa! hah!

Kommentarer
Postat av: Anna

Åh fy fan! Jag vill också :(

Postat av: Mor

Ni får hålla hårt om sakerna när dom är så långfingriga.Har kollat varje dag eller flera gånger om dan ifall ni har skrivit något eller satt in bilder.Kram på er allihopa.Och ha det så skönt i värmen.

2011-02-09 @ 17:28:37
Postat av: Ylva Karlsson

Vad trevlig dina inlägg verkar vara. kommer med all säkerhet att läsa dina inlägg igen! =) Hoppas du har en trevlig helg (:

2011-02-22 @ 07:51:25
URL: http://jade.se/reseerbjudanden

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback