Har svårt att svälja!

Neeej, vad längesen det var nu! Förra veckan var det dags för mig att lära mig sticka. Att själv få ett stick är väl ingen njutbar känsla direkt. Men att sticka andra, heeelvete! Jag kan säga att svettdropparna ploppa i pannan och skakningarna svarade rejält! Sticka i fingret är lätt som en plätt. Men venprovtagning i armvecket. Hjälp, ådrorna är ju helt sega och äckliga! Mamma!

 

Har förresten haft en vecka i helvetet också! På måndag morgon svarade kroppen på ett obehagligt sätt, men under kvällen kom smällen. Legat i soffan ända till idag och varit helt avslagen. I går morse var jag så skör, så när en fluga kom och surrade i mitt öra bröt jag ihop totalt, jag ville inte leva längre. Tänkte att så här kan jag ju inte må, så här har jag nog inte mått på 10år minst. Jag blir aldrig sjuk och då menar jag inge killikill i halsen eller lite snuva utan något helt annat. Glodde in i min hals iaf och upptäckte att mina halsmandlar var omåttligt stora och dessutom var dom prydda av massa vita bölder. Ringde doktorn och doktorn svarade. Undersökning gjordes, "men det här är bara en vanlig virusinfektion". Jojo, ta dig någonstans!! Krävde att han skulle skrapa rester i halsen på mig för att ta riktiga prover. Och ja, hej Streptokocker! Hej flussen! Och där fick du allt smaka doktor-kunnig! Tur att man läst sånt här så man är lite kammad iaf. Fast envisheten får jag tacka min mor. Doktor tycker jag skulle ta penicillin färre dagar dock starkare doser/dag, bra där doktor! En liten stjärna i kanten fick du till iaf. Och vet ni, mår redan mycket bättre nu! Magiskt!


Kommentarer
Postat av: jenlen

åh att du klarade de, jag tog ett stick idag vägrar ta i fingret gjort det en gång som liten men tog i armvecket har blod & sjukhusskräck så får alltid gråtattacker osv så jobbigt. Fick utskrivet lugnande av en läkare men struntade i det denna gång, hoppas det är flera än jag som är rädda för de :)men bra gjort att vissa kan göra det också!

Postat av: DAISY

Åh tack så hemskt mycket!



Vilken tur att du mår bättre, det där lät inte så himla kul :/

2011-10-06 @ 21:34:34
URL: http://daisykewk.blogg.se/
Postat av: anna

usch jag hade streptockocker i kroppen från april-juli i stort sätt. blev sjuk om vartannat och varje gång sa läkaren att det bara var virus. fick verkligen stå på mig och tvinga dem ta prover till slut och då fick jag penicillin. herregud att man ska behöva göra det :P

2011-10-06 @ 21:43:18
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: Sandra

Bra att du såg till att du blev ordentligt kollad. Krya på dig nu! Hemskt med halsfluss, fy fy fy!

2011-10-07 @ 00:15:54
URL: http://lilleput.blogg.se/
Postat av: Sara

kan tänka mig att det är läskigt!

2011-10-07 @ 03:36:20
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: Marcus Å

Hoppas det blir bättre med dig!

2011-10-07 @ 07:10:10
URL: http://slipsens.se
Postat av: Miss Sunshine

Allt bra med dig?=)

2011-10-07 @ 08:25:06
URL: http://xmisssunshine.blogg.se/
Postat av: Hanna - Mode, smyckestillverkande och min vardag

Skönt att du mår bättre!

2011-10-07 @ 09:03:34
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: Moster C

Visst är det bra med envisheten den har tagit oss låååångt!

2011-10-09 @ 11:45:03
Postat av: Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Du fixar det galant!! :)



Själv avskyr jag att bli stucken och litar inte på någon alls, medan jag brukar få sticka alla möjliga - men mest bäbisar förstås. Dem sticker vi i huvudet mestadels - det du ;)



Kramis

2011-10-11 @ 22:24:09
URL: http://www.spindeltjejen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback